Tracks Landsbergrallye WP1 Track release

Discussion in 'Assetto Corsa Modding Discussions' started by MrSilva, Dec 29, 2016.

  1. Mascot

    Mascot
    Card-carrying mod whore Premium

    Messages:
    974
    Ratings:
    +301
    Is there going to be an updated release soon now that the failure-to-load issue seems resolved?
     
  2. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    working on it. i want all ppl be able to shoot away these streetpoles! i'll prepare an experiment to test now.
     
    • Like Like x 1
  3. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    Yo my fellow testers. Whoever is willed to risk to freeze his system again:
    I've exported a version without complex physical objects that need parenting (means streetsigns are all solid now, what is ok i think.) i hope the error was digged somewhere there. Happy tesing!
    http://www.mediafire.com/file/154qosa89jl2eb5/phsx_noparent.7z/file
    (back in 2 hours, so please don't hate too much since then ;) )
     
  4. AccAkut

    AccAkut
    Premium

    Messages:
    1,690
    Ratings:
    +1,541
    why do you think those redist packs should solve it? I'm really curious where you got that info. Isn't all of AC actually "older" than the last release of those packs?
     
  5. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    I've got one confirmed fix by updating this. I've got newest installed and maybe its used by ksEditor while export. But really not sure about this. This is why i am asking. ;)
     
  6. Mascot

    Mascot
    Card-carrying mod whore Premium

    Messages:
    974
    Ratings:
    +301
    Still does not load for me. Hangs when loading the car, then crashes.
     
  7. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    Because of filling up RAM huh? Damn. :'( Your system info? Did you install c++ packets? (Sorry i have to ask over and over. Just still try to find a hint.)
     
    Last edited: Sep 1, 2018
  8. AccAkut

    AccAkut
    Premium

    Messages:
    1,690
    Ratings:
    +1,541
    we had the idea that every moveable object needs to be registered in some way with the CPU and when the number gets too high it causes some sort of buffer overflow or something with those that freeze totally.
    With those loading, but producing huge RAM loads.. does AC maybe instance the objects in the RAM, so that with 300 pylons it will store 300 instances of the pylons mesh and texture in the RAM? Kunos tracks use only low two-digit number of these objects I think
     
  9. Leonardo Ratafiá

    Leonardo Ratafiá
    Premium

    Messages:
    1,489
    Ratings:
    +644
    what do c++ packs have to do with this? most of us have been trying mods since day one and no one has been having these kind of problems with a track. I tried it with the latest fix. it keeps doing something before loading the game but instead of showing Loading track, it says loading car.then I can't do anything, it's really fu$##$d up
    [​IMG]
    and it's that physx.kn5 file, if you remove it, it works fine

    it also works fine with AccAkut modified file
     
    Last edited: Sep 1, 2018
    • Agree Agree x 1
  10. Mascot

    Mascot
    Card-carrying mod whore Premium

    Messages:
    974
    Ratings:
    +301
    i5 6600k/980Ti. Haven't installed c++ packets and don't really want to for one mod. Sorry..!
     
  11. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    If you didn't install c++ packets you miss minimal installation requirements. (You'll install these with the next new game anyway).
     
  12. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    i hope it also works with proper early fix file? : http://www.mediafire.com/file/z6ktkulsyyc5a8d/landsbergWP1_09_prefix.7z/file
    Also your log file should tell you, that the track is loaded successfully.
    Anyway you should install redist packs before complaining. It's necessary to track down the error. Thx for your help.
     
    Last edited: Sep 1, 2018
  13. Leonardo Ratafiá

    Leonardo Ratafiá
    Premium

    Messages:
    1,489
    Ratings:
    +644
    AC installs everything afaik
    [​IMG]
     
  14. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    looks like we have to investigate this in future ;)
     
  15. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    Where are 2017 versions? This track is done in 2018! Maybe new files are needed.
     
    Last edited: Sep 1, 2018
  16. mclarenf1papa

    mclarenf1papa

    Messages:
    1,182
    Ratings:
    +1,506
    C++ redistributables are required for the actual application (acs.exe, in this case) to work correctly. They have absolutely nothing to do with the file format of the kn5s that AC uses...
     
    • Like Like x 1
  17. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    But why it fixed the issue for one (at least) already?
     
  18. RMR1

    RMR1
    Rainer Maria Rosemaier Premium

    Messages:
    549
    Ratings:
    +153
    Edit: Nevermind...
     
  19. MrSilva

    MrSilva

    Messages:
    59
    Ratings:
    +67
    If we don't try, we'll never know. Thanks to whoever downloads redist packs and gives feedback.
     
  20. mclarenf1papa

    mclarenf1papa

    Messages:
    1,182
    Ratings:
    +1,506
    There’s also been a claim on this or the AC forum that uninstalling bitdefender made cars in AC drive better...
     
    • Haha Haha x 2
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.