Archived modding threads

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 17, 2012
Messages
125
A forum here will be more useful, adding one more 3dsimed forum (The Pits and Race Dept)
I agree with the "modelling" forum too. Will be good with 3ds Max, Zmodeler and Blender subforums.
 
Joined
Aug 17, 2012
Messages
125
Can anybody do this for rFactor 1?
 

Attachments

  • GTE_1977_em Corel.JPG
    GTE_1977_em Corel.JPG
    105.8 KB · Views: 260

dorrego

1RPM
Joined
Jun 16, 2010
Messages
1
Hello everyone. I'm new to the modding world and I wonder if they can help me with the problem that I have to make a mod to GTR2 to Race07. I can add that one with Race07 mod, but do not understand why no expofloor rotates and because the models appear as mounted and no skin.

Software using= 3DSIMED

by Google Translator.

omqdh.jpg
 

Sam Hill

#00
Joined
Jan 23, 2014
Messages
199
Hi,
Is there anyone out there with a decent knowledge of modding Race 07 that wants to help make a BTCC 2014 mod?
If so, send me a pm.
Thanks
 
Joined
Sep 27, 2012
Messages
397
Recently, I formated my pc and installed everything again, but everything went well. Since I installed photoshop (CS5), whenever I open any texture in .dds format looks brighter, as if he had more gamma, and I can't create skins:(.

If anyone knows the solution for this, or has had a similar problem and has been solved, please contact me. Thank you.:thumbsup:

Here's a comparation pic (Ryder PSSG Editor/Photoshop):
86OUA34.jpg


PS: I tried re-installing the program but did not solve the problem.:unsure:
 
Joined
Sep 27, 2012
Messages
397
I downloaded a few minutes on photoshop CS6 ago, installed the NVIDIA dds plugins and when I open the image still appears with brightness / gamma.

I forgot to say that whenever I open a file .dds appears in 32bit format.
 

banger

500RPM
Joined
Mar 24, 2009
Messages
661
have you try changin the hue/britness or gamma and resaving it.
is this a problem with the program or have you touch/installed new gfx drivers that make it brighter.
 

banger

500RPM
Joined
Mar 24, 2009
Messages
661
i agree that the official webpages would be best. all this does is is confuse people of where they go to. instead of search one webpage they be searching many
 

MouSzyslak

1RPM
Joined
Oct 22, 2013
Messages
3
I have been putting mods in F1 for a lot of time, and, although I don't know how to do one, I would like to see one mod that I have never seen yet. I think it is easy to do at least one part of it.

Could it be possible to do the F1 and TV(silly thing) logos? And the full race positions? Because the game will be more cool I think. - F1 2014

Cheers from one F1 lover
 

Attachments

  • 1280x720-EZS.jpg
    1280x720-EZS.jpg
    214.9 KB · Views: 243

Sam Hill

#00
Joined
Jan 23, 2014
Messages
199
@banger I was planning on making a 2014 BTCC mod/skinpack so one with all the files in the right places but with blank skins preferably
 
D

Deleted member 161052

It can be possible by importing any engine files from 2013 into 2014 and renaming them to the correct file name.

p.s. you posted it on the wrong thread, it should go into F1 2014 forum
 
Joined
Feb 7, 2014
Messages
430
It can be possible by importing any engine files from 2013 into 2014 and renaming them to the correct file name.

p.s. you posted it on the wrong thread, it should go into F1 2014 forum
I HAD NO IDEA where to post it :DD its inpossible for my to find this where to put it
 
Status
Not open for further replies.
Top