SRS APP - Cant see skins and track image in content manager ??

Discussion in 'Assetto Corsa' started by Jordan Dion, Jul 12, 2018 at 12:41.

  1. Jordan Dion

    Jordan Dion
    Premium

    Messages:
    160
    Ratings:
    +42
    Hi, I just changed the location (drive c to drive a) of my Assetto and i got this problem since today ??
    Reinstalled Assetto didnt repair this ?
    See image below
    Using same document as before but some things didn't work.
    Any idea ?
     

    Attached Files:

  2. Jempy

    Jempy
    Premium

    Messages:
    919
    Ratings:
    +262
    As the location of the game has changed, did you change the path to this new location in the settings of Content Manager ?

    Open Content Manager, go to settings ...tab "Content Manager" "General" and change the Assetto Corsa folder location there if the previous path is still unchanged.
     
  3. Jordan Dion

    Jordan Dion
    Premium

    Messages:
    160
    Ratings:
    +42
    Yes i changed the for the new path on A drive

    There is a path for the Assetto document files ?
     
  4. Jempy

    Jempy
    Premium

    Messages:
    919
    Ratings:
    +262
    I don't use SRS App .... is your problem not a problem caused by this app ?
    Documents Assetto Corsa are normally ( except deliberate choice ) always at the same place !

    When you drive a local practice or race, do you see car and track previews ?
    If positive, the problem is surely not CM but some other file relative to the SRS app.

    As I don't use this app, I cannot help you more, sorry.
     
  5. Jempy

    Jempy
    Premium

    Messages:
    919
    Ratings:
    +262
    If I were you ... I'd rename your Assetto Corsa folder in Documents .... start Assetto Corsa with its own launcher, it will create a new Assetto Corsa folder in the Documents, just setup your screen resolutions .... and see if it is working.

    You'll just have afterwards to move most needed personal datas from the older renamed one to this new Documents/Assetto Corsa folder.
     
  6. Jordan Dion

    Jordan Dion
    Premium

    Messages:
    160
    Ratings:
    +42
    I will try this! Try start Assetto directly to see. The problem is only in SRS
     
  7. Jordan Dion

    Jordan Dion
    Premium

    Messages:
    160
    Ratings:
    +42
    So!
    I deleted the document and app data folder and this restarted parameter of Content manager but i got the same problem...

    But if I open the chrome devtool i got : Failed to load resource: net::ERR_FILE_NOT_FOUND
    For every pictures.

    I got this to :
    Uncaught ReferenceError: loadbtn is not defined

    Any idea someone?
     
  8. Jempy

    Jempy
    Premium

    Messages:
    919
    Ratings:
    +262
    I just ask me questions about a detail I didn't really pay attention to !

    Why a drive A: .... for an install ?

    Since a very long time in computers, A and B were always reserved for .... floppy disks !
    I don't know if it changed in the recent years !
    A 1st hard drive is always C: ....

    I'm no expert in PC, but should the problem not be there !?