Race07 crashing in

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by James Woods, Jul 5, 2011.

  1. James Woods

    James Woods
    Duvel

    Messages:
    225
    Ratings:
    +79
    tonight, after clicking internet game in multiplayer, it refreshes the server list and then crashes to desktop. Only had the game two nights. What could cause this?

    It's not just me either, a friend is having the same issue right at the same time (as in right now).
     
  2. Adam Vaughan

    Adam Vaughan

    Messages:
    2,745
    Ratings:
    +9
    Same here, and for 3 of my friends.
     
  3. Ivo Simons

    Ivo Simons

    Messages:
    11,357
    Ratings:
    +954
    Yup same here. Posted it on the "Lobby down" thread. Maybe J-F knows it. :)
     
  4. Chris Butcher

    Chris Butcher
    Red Bull Gridsters 2012 Champion

    Messages:
    3,616
    Ratings:
    +340
    Yup. Same here.
     
  5. Matt Hunt

    Matt Hunt

    Messages:
    389
    Ratings:
    +22
    As above, started about 30mins ago... I'm sure it's short term. might even be a patch pending!
     
  6. Glen Kabis

    Glen Kabis

    Messages:
    418
    Ratings:
    +236
    Same problem here, seems random though.
     
  7. J-F Chardon

    J-F Chardon
    SimBin Studios

    Messages:
    237
    Ratings:
    +209
    Hello,

    Thank you for reporting. I'm looking into this.
     
  8. J-F Chardon

    J-F Chardon
    SimBin Studios

    Messages:
    237
    Ratings:
    +209
    Seems to be okay at this very moment. Takes some time to refresh but no crashing reproduced here.

    By looking at the time of your reports, it might have been a temporary high traffic that caused it. I will reboot the machine hosting the lobby in the coming hour.
     
  9. Ivo Simons

    Ivo Simons

    Messages:
    11,357
    Ratings:
    +954
    Thanks. :)
     
  10. Rupe Wilson

    Rupe Wilson
    Premium

    Messages:
    16,841
    Ratings:
    +6,949
    Im trying to race online, but it shows no servers , i can host a session and race, i can run my ded/server but cant see it, ive tried switching from raceon/gtevo/stcc/race07.. all the same. Usually gtevo always shows server list.. ive even switched modem's with a dm/zone ...nothing

    prob 2. I can enter RD server in a camerro from the retro pack but cant enter my own Ded/server (booted at possible cheat) and its hit and miss on other servers.. if i unistall stcc i get my servers back and can enter all room, if i reinstall stcc problem comes back. If i unistall Retro i get my servers back,( maybe a connection or ramdom effects from my pc)


    only working good on Race07, All others take about 1mins to refresh after i get to see them...
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.