Let's add some spice to this mix... we have now been driving the EnduRacers GTE cars for the past few weeks, so it is time to try something a little bit different! Introducing the GTE cars from the Endurance Pack by Studio 397! Who says that we never give you guys what you ask for!? It is once again time for us to take advantage of this latest craze! Remember to sign-up, and let's keep the momentum going with these extraordinary, large grids - Friday nights have never before been so exciting! The first Studio 397 GTE event will take place at Road America, a favourite among the rFactor 2 community because it never fails to provide great racing, and is the perfect circuit for speed and action! All 3 cars - Porsche 911 RSR, BMW M8 GTE, and Corvette C7.R - must be purchased to participate in this event. Who can join? All premium members can sign up for this event and a maximum of one server will be available for this event. Sign up below and make sure to tag fellow community members who you think are up for a challenge! Not a premium member yet but interested to race with our group of friendly drivers? Click here for more information and learn how you can participate as well. Server and TeamSpeak Password: click here (TEAMSPEAK IS MANDATORY) TeamSpeak Installation Guide: click here Racing Club Rules: click here Incident Reporting: click here Server Name: RACEDEPARTMENT.COM GTE Cars: Endurance Pack by Studio 397 (Steam) - only GTE cars will be available on the night Track: Road America Fixed Setups: No (Setups can be shared) Driving Assists: Auto Clutch, Auto Shifting Start Type: Rolling (+ Formation Lap) Practice: 19:00 GMT (20 minutes) Qualifying: 19:20 GMT (10 minutes) Warm Up: 19:30 (5 minutes) Race: 19:35 GMT (Formation Lap + 20 minutes) Warm Up 2: 19:55 GMT (5 minutes) Race 2: 20:00 GMT (Formation Lap + 20 minutes) Warm Up 3: 20:20 GMT (5 minutes) Race 3: 20:25 GMT (Formation Lap + 20 minutes) CHOOSE YOUR CAR ON THE NIGHT! All GTE cars will be available for selection. Feel free to switch between cars during the practice session, but please avoid switching between races - your qualifying position will not be restored. Entry List Daiman Patel - BMW M8 GTE Stephen Gibb - Porsche 911 RSR Roy Magnes - Porsche 911 RSR Tero Dahlberg - Porsche 911 RSR Crashhard Banger LUkAa996 - BMW M8 GTE Yuri - Porsche 911 RSR alvaro inchausti - Porsche 911 RSR Shawn Jacobs - Corvette C7.R Maciej Strzeboński - Porsche 911 RSR Buster - BMW M8 GTE jayjfinn - BMW M8 GTE Robin Stark - Corvette C7.R Ian Le Messurier Paul Le Messurier Lennart Groessl Davide Sciacca - Corvette C7.R sau20vt - BMW M8 GTE Ingemar Petersson - Porsche 911 RSR Celtic Pharaoh - Porsche 911 RSR Steve Le Gallez - BMW M8 GTE Ross McGregor Matt Le Gallez - BMW M8 GTE yshmana - BMW M8 GTE Abdoulaye Diop - Porsche 911 RSR Jani1980 - BMW M8 GTE Sfrost - BMW M8 GTE BloodySalmonMan avenger82 - Corvette C7.R PurgerUK Thomas S Jens Roos Dennis Kresh - Porsche 911 RSR Magnus Dahlgren Cacharraco - BMW M8 GTE kozik s73 Schnensch xiqui - Corvette C7.R Kaygeeoh - Porsche 911 RSR Bradley Smith - Porsche 911 RSR TTupsi Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot kamackeris - Porsche 911 RSR (?) Reserves List Driver Slot Driver Slot Driver Slot Driver Slot Driver Slot utp: 140 DP SERVER IS UP!