Misc FPS fix for low-end PC 0.2

F1 2015 FPS fix

  1. AVVI

    AVVI

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    AVVI submitted a new resource:

    FPS fix for low-end PC - F1 2015 FPS fix

    Read more about this resource...
     
  2. olgi9911

    olgi9911

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    Is it possible to make the reflection appears faster?Thanks:)
     
  3. AVVI

    AVVI

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    Yes, just go to the graphic settings and set it on ultra, but I would expect poor performance...
    Codes didn't care about optimization or doing the game faster, there are a lot of useless shaders and post process effects which actually make the game slower, also its engine is little bit old. F1 2015's engine is same case as Arma 3's.
     
  4. olgi9911

    olgi9911

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    Thanks for your reply! I think it's won't be a problem if I update my gpu, right?
     
  5. AVVI

    AVVI

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    You can try it man
     
  6. rouve

    rouve

    Messages:
    62
    Ratings:
    +0
    Hi , when I start race I have 60 fps and after 10 laps I have 25 fps ???? since the patch 11 . I have last driver gforce , 3D card 750 Ti 2 Giga ram , proc I5 , 16 Giga ram . without my thrusmater ferrari connected 90 fps ????
     
  7. alenhajduk

    alenhajduk

    Messages:
    25
    Ratings:
    +1
    before this i had 10 fps on my old 2010 low end laptop with this i have 17 fps , can u do a graphic settings like it was in f1 2014 , if you remember like that game menu graphic settings
     
    • Like Like x 1
  8. AVVI

    AVVI

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    Oh, nobody is able to change anything in the menu, it would require to reprogram it. Sorry.
     
    • Like Like x 1
  9. AVVI

    AVVI

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    Game might not be fully compatible with your wheel or drivers/game may be wrongly installed
     
    • Like Like x 1
  10. Dovi design

    Dovi design

    Messages:
    2,089
    Ratings:
    +776
    Hi, thank you so much for this. One question, it is the same with F1 2017? Change the config file?
     
  11. AVVI

    AVVI

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    Well, i don't know but for you I'll install 2017 again and will take a look on it. Can you post specs of your pc please?
     
    • Love Love x 1
  12. Dovi design

    Dovi design

    Messages:
    2,089
    Ratings:
    +776
    Oh sorry, I forgot to reply you. Check your PM
     
  13. jachuy95

    jachuy95

    Messages:
    1
    Ratings:
    +0
  14. AVVI

    AVVI

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    Just copy and replace one of the file into "\Documents\My Games\F1 2015\hardwaresettings"
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.