Won't load past track loading screen

spidercow

1RPM
Mar 31, 2015
2
0
30
I posted this in the steam forums several days ago but got no replies and the problem is still recurring.

No matter which vehicle or track combination I use when I hit the arrow to go to the session, I get the loading screen for the specific track. The load bar only has one column of red pixels but doesn't move any further even over time. The only way to exit this is by pressing the windows key and closing the game from there. There is also a crash file created each time this happens.

This issue has only occured since the 1.3 update earlier today and any help would be greatly appreciated.
 

JoelGL

1000RPM
Oct 16, 2013
1,395
130
Yes, as Patrick mentioned, "usually" (in my case) another error window appears in the background showing the files involved/missing.
 

spidercow

1RPM
Mar 31, 2015
2
0
30
I get this error message when I close the main game however it doesn't tell me much. Then when I go to the file location that it shows I am greeted with a bunch of .dmp files which I am unable to open.
 

Greg Latty

1000RPM
Premium
Mar 1, 2014
1,086
503
39
Do you have the spotter plugin installed. I was having issues starting a race when I had it installed. Also do you have any other mods Installed. It could be a conflict with files in the shared folder.
 

xnorb

1000RPM
Premium
Mar 31, 2015
1,678
549
42
If it happens with all tracks (even the stock ones) then i'd go with a reinstall.
If you're on a quick connection, this shouldn't take a whole lot of time.

Or you start removing mods, because i'm pretty sure Greg is right on that one and some mod is not compatible with the new version of the game.