Problem car mod

Discussion in 'Assetto Corsa' started by Antoniogiorgia, Sep 5, 2017.

  1. Antoniogiorgia

    Antoniogiorgia

    Messages:
    3
    Ratings:
    +0
    Good morning, I have a problem with AC some mod cars last week worked and now no, and i do not understand why, i deleted the AC folder on documents, i did upgrade and or even did check out the game files, and it does not go the same, yesterday when I stopped playing the game I got the message "problems with x86" today when I open the game part directly with the load of the game and when it comes all 'car closes, please help me ...
     
  2. ltcars

    ltcars

    Messages:
    1,236
    Ratings:
    +467
    Maybe do a steam integration check? I don't know how it is really named but sth in this direction should be right
     
  3. Antoniogiorgia

    Antoniogiorgia

    Messages:
    3
    Ratings:
    +0
    the procedure?
     
  4. MeMyselfAndI

    MeMyselfAndI

    Messages:
    390
    Ratings:
    +338
  5. ltcars

    ltcars

    Messages:
    1,236
    Ratings:
    +467
    Open steam -> open library-> right click on Assetto Corsa->click on features (or the last thing in the pop up menu, I don't know how it is named in english)-> click on local data-> search data for errors
     
  6. Antoniogiorgia

    Antoniogiorgia

    Messages:
    3
    Ratings:
    +0
    I did it and it does not work, and every time I do it I'll recharge it for about 6 minutes...
     
  7. ltcars

    ltcars

    Messages:
    1,236
    Ratings:
    +467
    I don't know how but you can contact @kunos directly in the official Assetto Corsa forum