Massive lag in steering controls Momo Force(Red one)

Discussion in 'F1 2010 - The Game' started by itr325, Jan 25, 2011.

  1. itr325

    itr325

    Messages:
    29
    Ratings:
    +1
    Ok, this has been driving me insane since I got the game for PC. I am using a Momo Force(Red) and it seems the shifting, brake and throttle have huge delays, ie: shifting up and down takes 1/2 a second, getting off the throttle and on the brake takes about the same(Left foot braking) I just feel like I am missing something. The shifting has lead me to use auto gears, I never use auto gears. Any bosy have any ideas on this??? Thanks in advance.
     
  2. David Kaye

    David Kaye

    Messages:
    927
    Ratings:
    +0
    Have you run a calibration test and have the wheel's latest drivers, also have you altered the saturation and dead zone's ? Your information is a little sparse, I don't have that wheel but I am sure someone will and be able to point you in the right direction !
     
  3. itr325

    itr325

    Messages:
    29
    Ratings:
    +1
    I have run the calibration, drivers are the latest ones available, saturation on both throttle and brake are 100%, deadzone is 0% on both.
     
  4. Paul Lock

    Paul Lock

    Messages:
    2,837
    Ratings:
    +483
    Is there a latency setting you need to alter?

    Maybe try the gear out on a friends pc.
     
  5. Viktor Andersson

    Viktor Andersson

    Messages:
    687
    Ratings:
    +22
    I have the same thing and when I saw this thread I searched on google and found that you have to change Rapture to software audio, I tried it and it worked. Hope this helps you.