HELP!!! I cant start a race in AC! (Solved)

Discussion in 'Assetto Corsa' started by PeterUnlustig#, Jan 27, 2017.

  1. PeterUnlustig#

    PeterUnlustig#

    Messages:
    12
    Ratings:
    +37
    Hi,
    I just installed the Fonsecker soundpack for some Porsches and enabled the free camera und the developer apps. After this two modifications I can start the game but when i try to start a race or online race, it failed and i am back in main menu... So I deinstalled the soundpack and disabled the dev apps and free camera but ist still the same Problem :(( I tried to repare the game with steam but still same Problem :-(
    can you guys help?
     
  2. Ross Garland

    Ross Garland
    R3E & AMS Club Manager Staff Premium

    Messages:
    7,664
    Ratings:
    +3,357
    Does it happen with a particular car/track, or all of them?
     
  3. Brandon Wright

    Brandon Wright
    I may not be fast, but I'm wide! Premium

    Messages:
    4,194
    Ratings:
    +1,719
    Check to make sure you resolution is correctly set? Sometimes it gets changed and then it will kick you back to the menu after you try to load a race.
     
  4. PeterUnlustig#

    PeterUnlustig#

    Messages:
    12
    Ratings:
    +37
    @Ross Garland It happens with all cars on all tracks :/
    @Brandon Wright I think its not the resolution because my pc is good enough to start a race even with the highest Quality :(
     
  5. PeterUnlustig#

    PeterUnlustig#

    Messages:
    12
    Ratings:
    +37
    Oh @Brandon Wright I just checked all the Settings and the Screen option was set to Oculus Rift :unsure:
    Thank you very much it works now :thumbsup:
     
    • Like Like x 1
    • Love Love x 1