export problem

Stealthy

100RPM
Apr 23, 2009
118
0
hey all,
when trying to export my track to my rfactor file it exports but it dosent show up in rfactor , where am i going wrong?
 

Stealthy

100RPM
Apr 23, 2009
118
0
well ive made my track and i go to "export" to export the venue to rfactor , i click export and it exports , i run rfactor and when i go to the track selection menu the track isnt there
 
B

buckets

I was thinking more along the lines of this sort of detail.
  • Is it in the correct place on the hard drive?
  • Was this the first export you have done?
  • Have other tracks/exports worked successfully?
  • Did you choose the option to clear out and overwrite all files?

Some possible issues....
  • Has your track or venue got an exteremly long name?
  • Did you restart rFactor after export?
  • Have you checked it isn't there under an unexpected name?
 

ALVAZ

100RPM
Mar 28, 2009
187
0
Hi, that´s so strage, we suppose you re sure you re exporting to the right folder, arent you?, mmmmmmmmmmmm, so strange, I ve never heard/had this kind of problem. ?¿?????¿??¿, you know that the exported file, goes to rfactor/locations/bobstrackbuilder/track01, if you dont rename your file, so strange,

cheeres, keep trying
 

Stealthy

100RPM
Apr 23, 2009
118
0
buckets
yes to all of the above
alvaz
yes again.
im going to try exporting a diffrent venue and see how it goes
 

Stealthy

100RPM
Apr 23, 2009
118
0
Error is back , what i can account it to is when i save a track it dosent exoprt again , i can create a new track and export it , but when i save it and close btb and start btb again the track dosent export anymore