RD Series on Simracing.GP

Daily WTCR races on Simracing.GP Weekly GT3 Endurance races on Simracing.GP Weekly GT3 Sprint Races on Simracing.GP Weekly GT4 Sprint Races on Simracing.GP

Sell (dutch only) Kingston Hyperx CLoud II

**VERKOCHT**

Hallo,
Eergisteren heb ik de Kingston Hyperx Cloud II RED headset gekocht bij CDromland in Breda. Eenmaal ontvangen heb ik voorzichtig de verpakking geopend en de headset bekeken. Tot mijn grote telleurstelling heb ik een fout gemaakt bij de aankoop: ik dacht dat ik naast de USB aansluiting de headset ook via mini jack kon aansluiten....niet dus. De headset is voor gebruik van geluid en microfoon alleen te gebruiken via USB. Wil je alleen muziek luisteren dan kan dat ook via minijack.
Oftewel: ik had the cloud I moeten kopen ipv de Cloud II. CDromland ruilt geen headsets wegens hygiënische redenen (heb dat ding niet eens opgehad). Kingston kan mij verder ook niet helpen.
De headset is complete nieuw en niet gebruikt. Volledige verpakking met factuur en garantie aanwezig. De headset is in de winkel te koop voor 99 euro. Ik bied heb aan voor 85 euro (wegens de geopende doos) en ik verzend hem gratis.
 
Last edited:
Top