• Welcome to the largest (sim) racing website in the world!
  Blurring the line between real and virtual motorsports.

Sell (dutch only) Kingston Hyperx CLoud II

Discussion in 'Sim Racing Marketplace' started by Boby Kim, Dec 10, 2015.

 1. Boby Kim

  Boby Kim

  Messages:
  1,533
  Ratings:
  +470
  **VERKOCHT**

  Hallo,
  Eergisteren heb ik de Kingston Hyperx Cloud II RED headset gekocht bij CDromland in Breda. Eenmaal ontvangen heb ik voorzichtig de verpakking geopend en de headset bekeken. Tot mijn grote telleurstelling heb ik een fout gemaakt bij de aankoop: ik dacht dat ik naast de USB aansluiting de headset ook via mini jack kon aansluiten....niet dus. De headset is voor gebruik van geluid en microfoon alleen te gebruiken via USB. Wil je alleen muziek luisteren dan kan dat ook via minijack.
  Oftewel: ik had the cloud I moeten kopen ipv de Cloud II. CDromland ruilt geen headsets wegens hygiënische redenen (heb dat ding niet eens opgehad). Kingston kan mij verder ook niet helpen.
  De headset is complete nieuw en niet gebruikt. Volledige verpakking met factuur en garantie aanwezig. De headset is in de winkel te koop voor 99 euro. Ik bied heb aan voor 85 euro (wegens de geopende doos) en ik verzend hem gratis.
   
  Last edited: Dec 12, 2015
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.