• 23000+ Members! Dear Guest, join the community on the official RD Discord server today.   learn more

Caterham Expansion | Bug Report

Bram Hengeveld

RaceDepartment Founder
Staff member
Premium
Dec 26, 2006
46,146
19,664
Please report any bugs in this latest Caterham Expansion here.

- Cutting at Imola (too strict with slight touch)
- Cutting at Imola (no penalty with severe cut)
- Setup menu highlights packers at the right front of the car
 

James Johnson

The Weatherman
Jan 17, 2007
5,457
219
Extremely Strict Cutting at imola - Only Touching Kerbs Gives u Warning And when you do a big cut it doesnt do nothing
 
Feb 19, 2007
11,563
9
37
bug @ BRNO
if a car is position near or against the far end of the pit wall & another car hits it @ high speed, then you get this result.
after that....the game crashed (at the same time also with other people on the server)


(oh you saw it already stig :))
 

Mike McMullan

500RPM
Feb 2, 2007
786
2
36
=) yes I know Stig... but I am having the same problems as others. I can't install it or buy it. I don't mind waiting until Friday to buy it. no biggie.
 

Bram Hengeveld

RaceDepartment Founder
Staff member
Premium
Dec 26, 2006
46,146
19,664
=) yes I know Stig... but I am having the same problems as others. I can't install it or buy it. I don't mind waiting until Friday to buy it. no biggie.
Inside that thread is a direct link to download it. try that one please

Ok now back on topic: Bug reports!
 
Feb 19, 2007
11,563
9
37
Hazard did report one bug
& i can confirm that
Seat toledo looks the same as a leon in car selection...well...at least the Tom Coronel & Roberto Colciago toledo
 
T

tiff needel

dont know if its a bug but keep gettin lost conection after 2 mins
 

Warren Dawes

10000RPM
Premium
Mar 1, 2007
12,935
1,914
71
Not really a bug, but something I noticed.
In the car setup screen, if you look for your previous Mini setup files using the Track/Car filter, you wont find them. They have renamed the Mini from Mini Challenge to BMW Mini Cooper, so your files get a bit lost.
Easily got around by either
1. Looking under "all files" (bit of a pain if you have lots)
2. Use 1. to find them, load the file, and resave it under BMW Mini Cooper.

Very minor one but relevant to the upcoming Mini Tourney.
 

Clive Siggs

500RPM
May 6, 2007
716
0
42
TheStig[RPM];57522 said:
Well, sorry Bram but it's sort of a bug. There is a bug with some people (yes, I know there has been people with success), as I know from my brother who is also trying to get the expansion. He has tried every suggestion that has been presented in the other thread but still can't download or install it.

This is just for info :)

I guess my brother has the same issue as Hetfield2k.

I'll post more info when I have further details.

I know this issue could be with steam or the expansion but it's worth mentioning.


But as far as my experience with the expansion - same as others here. The most obvious ones are the track cutting on imola.
 
T

tiff needel

im still having problems when racing online. half a lap and it says steam authentication timed out. connection lost.

someone please help getting frustrated not being able to play online.

Heeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppp please!
 

Yoeri Gijsen

8000RPM
Dec 31, 2006
8,622
861
34
- Brake Temperature indicator missing in Car Setup menu, while Duct can be adjusted.
- Cars lag on collision offline.
 

David Garcia

3000RPM
May 3, 2007
3,794
122
42
I can´t set a key for " Ask Boxes for Possition" and "Ask Boxes for any Damage in the car"... and they where in the previous version of the game...or are they and I did not see them...¿?

I had to re setup all the controlls and it really sucks because I don´t remember the way they werer before, at least in what to steering wheel refers...!

Cheers,
BR
 

Bram Hengeveld

RaceDepartment Founder
Staff member
Premium
Dec 26, 2006
46,146
19,664
server bug is still there. i cant set the server on minutes instead of laps.. it will end the race after just one lap!!
 

Sven De Nys

3000RPM
Dec 29, 2006
3,700
4
32
Well I just had different bugs :)

First of all the start grid bug: A car frags on top of the P1 :)
Secondly: When the grid was ready there was the "Race Starting" sign and the lights show up, but they never got lit :) We were just standing there like looking at the birds...