Wrong amount of ram in Config file

Discussion in 'Automobilista' started by dreamer, Sep 27, 2016.

  1. dreamer

    dreamer

    Messages:
    126
    Ratings:
    +34
    As the title says, I have 16gb installed and all the config shows me is SystemRAM=2044. Same for my video ram, I have a 3gb card but config shows me this VideoRAM=4064. Any ideas why ? thank you.
     
  2. Warren Schembri

    Warren Schembri
    Premium

    Messages:
    715
    Ratings:
    +380
    No idea why but you can change these settings yourself.
    Automobilista is 32-bit so it wont read/use all 16gb anyway
     
  3. Dethrone1427

    Dethrone1427

    Messages:
    473
    Ratings:
    +102
    I always double the figures.
     
  4. dreamer

    dreamer

    Messages:
    126
    Ratings:
    +34
    Thanks guys, have already changed them myself just couldn't understand why they are wrong.
     
  5. PicoBp

    PicoBp
    #26 | HSRC - Banzaaaiii Touring Car Crew Premium

    Messages:
    896
    Ratings:
    +541
    Been confirmed many times that AMS does not use that file anymore. Actually, I think it's way back since SCE late versions.
     
    • Wow Wow x 1
  6. Dethrone1427

    Dethrone1427

    Messages:
    473
    Ratings:
    +102
    Damn!!! Placebo.ini strikes again!!
     
    • Like Like x 1
    • Haha Haha x 1
  7. Eric Rowland

    Eric Rowland

    Messages:
    407
    Ratings:
    +227
    ....kinda like my girlfriend.ini.......
     
    • Haha Haha x 2
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.