• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Have a chance to win a copy of F1 2017 The Game (PC) by following RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and / or YouTube.
RD GP Championship (LIVE)
Click the cross to dismiss this video
Join the conversation here.

Thrustmaster T300 RS strange problem

Discussion in 'Sim Racing Hardware' started by Toni, Dec 22, 2016.

  1. Toni

    Toni
    Tbk7_ Premium

    Messages:
    77
    Ratings:
    +64
    Hi all
    I have a strange problem with my T300 wheel.:( : when I start PC, don´t recognize it, and if I see in the Thrustmaster Control Panel, firmware version is "0" !!
    Then I upgrade and install the latest version (25), and after that, the wheel works normally. When I finish to play,I shutdown PC.
    The next day I start computer, I have another time the same problem. Firmware "0" and wheel not recognized. I install firmware, and works again. It seems my wheel are loosing the firmware version every time I shutdown the computer.
    And that tricky process every day.....:mad:
    Has anyone encountered a similar problem, or can tell me what the problem might be?
    Thanks in advance
     
  2. Rami

    Rami
    #20 FinnTeam Premium

    Messages:
    369
    Ratings:
    +159
    If you're still under warranty just give TM a message. It shouldn't lose firmware like that.

    I wish you very best with their customer service. While some say it's exellent, my recent and still going on experience says they're as useful as a bucket of bananas... :roflmao: Hope you have better luck.
     
  3. Toni

    Toni
    Tbk7_ Premium

    Messages:
    77
    Ratings:
    +64
    Yes, I will do. But anyway, I would check if anybody have had a similar problem.
    I hope I´ll be better luck than you in that case:rolleyes:
    Thanks for your replay @Rami