• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Missing graphics at Montreal garage

Discussion in 'F1 2010 - The Game' started by Suomalainen, Oct 9, 2010.

  1. Suomalainen

    Suomalainen

    Messages:
    167
    Ratings:
    +1
    1st season career. Montreal. 1st practice. Just entered menu to make some preparations to go racing... to the car settings... and I saw that some symbols were not there. Take a look at my screenshot. So, I saw the same picture at the other settings...
    When I finished the race I went to the next round. The pit monitor at Valencia haven't such missings...
    Maybe someone have stumbled in it?

    And look at the bar at the bottom of a screen... Have only positions, but no lastnames at the list...
     

    Attached Files:

    • scr.jpg
      scr.jpg
      File size:
      58.5 KB
      Views:
      131
  2. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,501
    Ratings:
    +16,450
    Which platform do you play F1 2010 on? PC, Xbox or PS3 so we can try to reproduce it
     
  3. Suomalainen

    Suomalainen

    Messages:
    167
    Ratings:
    +1
    Sorry... Forgot about this...
    I use PC
     
  4. Suomalainen

    Suomalainen

    Messages:
    167
    Ratings:
    +1
    Any ideas?!
     
  5. Anthony Lucas

    Anthony Lucas

    Messages:
    682
    Ratings:
    +1
    it doesnt happen on the xbox 360 but i saw a video on youtube last night of more missing graphics the drivers at the start of a race were not in the cars its odd cm must have really rushed this game
     
  6. Suomalainen

    Suomalainen

    Messages:
    167
    Ratings:
    +1
    I'm the one, who has it on PC??
    Has anyone had this trouble at Montreal (Force India, career mode)?
    -----------------------
    Sorry for my English :)

    Post edited/
    At Valencia I hadn't problems with gearbox settings, but I noticed that at "quick car setup" I couldn't see tick, when selecting one of the items.