• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Have a chance to win a copy of F1 2017 The Game (PC) by following RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and / or YouTube.

GPU not showing up in Config.exe

Discussion in 'rFactor' started by Teemu Toikka, Jan 17, 2012.

  1. Teemu Toikka

    Teemu Toikka
    Not so Flying Finn

    Messages:
    283
    Ratings:
    +31
    Hi,
    I tried to update my drivers for AMD 6870 HD Radeon. When I uninstalled, installed, rebooted and tried to play rFactor, this message came up:
    "No DirectX 9.0c video adapters found. Contact your video card vendor for updated drivers."
    Also my Catalyst Control Center is showing up properly, it's only showing the advertised game picture.
    I have Intel P8-H67-M LE-Series motherboard and Intel i3-2100 CPU.
    Please ask for any additional information if needed.
     
  2. Teemu Toikka

    Teemu Toikka
    Not so Flying Finn

    Messages:
    283
    Ratings:
    +31
    No?
     
  3. Marco Bijl

    Marco Bijl
    adMAXIhater Premium

    Messages:
    6,566
    Ratings:
    +3,190
    Did you re-run the DX9 installer? Mostly, when a driver or GPU card is updated, you need to rerun the update util again. Worked for me a couple of times.
     
  4. Teemu Toikka

    Teemu Toikka
    Not so Flying Finn

    Messages:
    283
    Ratings:
    +31
    Gonna try that ;)
    EDIT: Yep that worked, silly me :oops:
     
  5. Marco Bijl

    Marco Bijl
    adMAXIhater Premium

    Messages:
    6,566
    Ratings:
    +3,190
    Good! Sorry it took so long for someone to answer your question.....