• Goodbye Dan Gurney, and thanks for the memories...
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Follow RaceDepartment also on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and / or YouTube.

AU Formula 2 @ Sebring International - Sun 15Oct17

Discussion in 'rFactor 2 Racing Club & Leagues' started by Jamie, Sep 28, 2017.

Added to Calendar: 15-10-17
  1. Tony

    Tony
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    1,478
    Ratings:
    +573
    you might have to have a look through the rfactor2 forums:( I do not have an Osw but would love one:)
     
  2. Jamie

    Jamie
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    845
    Ratings:
    +356
    I can send you mine Antonio but not till this evening my time. Probably about 12pm for you.
     
    • Like Like x 1
  3. Fred Locklear

    Fred Locklear
    Moving bollard Premium

    Messages:
    903
    Ratings:
    +723
    I'll give this a go
     
    • Like Like x 2
    • Love Love x 1
  4. Damien van de Velde

    Damien van de Velde
    Premium

    Messages:
    85
    Ratings:
    +53
    Just watched @Cacharraco do a 1:45.8.... super impressive!!!!
     
    • Like Like x 2
  5. Tony

    Tony
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    1,478
    Ratings:
    +573
    If he keeps that up i will remove him from the server :roflmao::roflmao::roflmao:
     
    • Haha Haha x 2
  6. Jamie

    Jamie
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    845
    Ratings:
    +356
    Sounds like those OSW settings I shared are too good
     
    • Haha Haha x 1
  7. Nick Milton

    Nick Milton
    Nick Premium

    Messages:
    978
    Ratings:
    +285
    OSW ? can i have them.

    why is my RF2 name using a nickname not my own???can i change it?
     
  8. Jamie

    Jamie
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    845
    Ratings:
    +356
    Hi Nick. OSW is Open Sim Wheel, meaning a direct drive wheel and the settings for the wheel, not the car setup.
    I am sure you can change the name but I just copied this from Steam: I am sure one of our experts will confirm if this is ok??

    upload_2017-10-12_13-28-2.png
     
  9. Nick Milton

    Nick Milton
    Nick Premium

    Messages:
    978
    Ratings:
    +285
    did that, did nothing :)
     
  10. Jamie

    Jamie
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    845
    Ratings:
    +356
    • Like Like x 1
  11. Nick Milton

    Nick Milton
    Nick Premium

    Messages:
    978
    Ratings:
    +285
    done it, its done on the rf2 splash screen as your start game. top right hand corner.
     
    • Like Like x 1
  12. Jeremy Talbot

    Jeremy Talbot
    SpeedyMite Racing Premium

    Messages:
    585
    Ratings:
    +375
    Start rf2 and when you get to the main menu where you select single or multi-player etc, look at the top right and you'll see your nickname. Click it and it'll take you to a screen where you can change your name. The nickname part you can't change but it won't show in game or on liveracers
     
  13. Jeremy Talbot

    Jeremy Talbot
    SpeedyMite Racing Premium

    Messages:
    585
    Ratings:
    +375
    Just beat me :p
     
  14. Fred Locklear

    Fred Locklear
    Moving bollard Premium

    Messages:
    903
    Ratings:
    +723
    kinky
     
    • Haha Haha x 3
  15. Nick Milton

    Nick Milton
    Nick Premium

    Messages:
    978
    Ratings:
    +285
    bad news glitch is back. un drivable again.better take me out. sorry.
     
    Last edited: Oct 12, 2017
  16. Jeremy Talbot

    Jeremy Talbot
    SpeedyMite Racing Premium

    Messages:
    585
    Ratings:
    +375
    Is it just in rf2?
     
  17. Jamie

    Jamie
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    845
    Ratings:
    +356
    Nick, Simracing.club have an alert on their forum which you might try?? I have copied it here:
    upload_2017-10-12_14-33-35.png
     
  18. Jamie

    Jamie
    APIA RACING Staff Premium

    Messages:
    845
    Ratings:
    +356
    There is also this they ask you to keep an eye on:

    upload_2017-10-12_14-35-35.png
     
  19. Jeremy Talbot

    Jeremy Talbot
    SpeedyMite Racing Premium

    Messages:
    585
    Ratings:
    +375
    It's a bit drastic but I had to do a fresh install of windows and turn off updates after a September update broke rf2 for me. It was the one that broke AMS dynhud. I got the "running out of real time" bug which meant that the game slowed down for a second before catching up. Not sure if that's what you mean by a glitch but if may be an option if nothing else works??
     
  20. Nick Milton

    Nick Milton
    Nick Premium

    Messages:
    978
    Ratings:
    +285
    Firstly my nbn is perfect zero problems worth that,
    Window 10 decided to update today, took half and hour or so.
    I HATE windows 10 , this is my second new install, on a machine that has nothing but steam and ams rf2 on it, not even an email client, WINDOW 10 is ****! Sorry. I’ll be removing and reinstalling win7 soon, when I can be bothered, which swing my prognosis is a year or two, I’ll do it in three.