• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Plugins Usable Inspection Lift 1.1

A mod which makes the car lift at the inspection shop usable.

  1. Mazen91

    Mazen91

    Messages:
    17
    Ratings:
    +4
    Mazen91 submitted a new resource:

    Usable Inspection Lift - A mod which makes the car lift at the inspection shop usable.

    Read more about this resource...
     
  2. XxFazeGamer900

    XxFazeGamer900

    Messages:
    42
    Ratings:
    +1
    why hasn't anybody thought of this idea I have in mind making a mod where we can have our own lift that would make it so much easier to work on ur own car
     
  3. Mazen91

    Mazen91

    Messages:
    17
    Ratings:
    +4
    In my opinion the pit is sufficient. And the common finnish '95 household probably doesn't have an eletric carlift at home :)
    I picked the idea to make the lift usable up from the forums. I think if there is a lift already it doesn't harm to make it usable, but another one at home would probably be too much.
     
    Last edited: Nov 9, 2017
    • Agree Agree x 2
  4. john2020

    john2020

    Messages:
    1
    Ratings:
    +0
    HELP PLZ. the lift wont work for me.
     
  5. Mazen91

    Mazen91

    Messages:
    17
    Ratings:
    +4
    Few things to check:
    • Do you have the newest verson of ModLoader installed?
    • Have you copied the dll and the assets folder from the zip in the correct Mod directory?
    • Make sure you are standing near the front right pillar of the lift. Look at the black box and use the arrow keys to move the lift.
    On a side note:
    I'm currently trying to add a lever to the pillar so it's clear where to look. That lever will then be moved by using left and right click. But that's to come in hopefully a few days.
     
    Last edited: Nov 10, 2017
    • Like Like x 2
  6. aikaik2

    aikaik2

    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    would u be able to remove the pitch noise when using the lift?
     
  7. Mazen91

    Mazen91

    Messages:
    17
    Ratings:
    +4
    You mean the humming noise?
    Deleting the liftmotor.wav file from "Assets\UsableInspectionLiftMod" should do the trick.

    But why would you like to have it removed? Is it too loud? Sounds weird?
     
  8. aikaik2

    aikaik2

    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    no for me atleast it is like a very pitchy noice. dont know might just be something with my headset or something
     
  9. Mazen91

    Mazen91

    Messages:
    17
    Ratings:
    +4
    Mazen91 updated Usable Inspection Lift with a new update entry:

    Update 1.1

    Read the rest of this update entry...
     
  10. talianagisan

    talianagisan

    Messages:
    12
    Ratings:
    +1
  11. Mazen91

    Mazen91

    Messages:
    17
    Ratings:
    +4
    I'm currently working on somehting different that takes up my time.
    But replacing the sound is as easy as replacing the liftmotor.wav. Just make sure that your sound loops good.
     
  12. Sokoloft

    Sokoloft

    Messages:
    57
    Ratings:
    +3
    Could you possibly add an option to be able to open and close the Lindell inspection shops door? My DankSuma is stuck inside until tomorrow :(

    [​IMG]

    Also, awesome handle. Not the model I had in mind though. I've seen on 2 post lifts here in the U.S just a chrome cylinder with a red ball at the end. Similar to this, however the ball is black in this example:

    [​IMG]

    Not sure if this is possible, but if you could make some sort of detection box on the lift for the Satsuma? Then link it to the door open/close so the player can only open the door if their Satsuma is inside? That'd be awesome! Thanks! :thumbsup:
     
  13. Mazen91

    Mazen91

    Messages:
    17
    Ratings:
    +4
    Thats weird. When I was testing the mod, the doors wouldn't close even if my car was standing in front of the shop. So I thought that would be an implemented game mechanic already.

    Seeing that it's obviously not the case I'll look into it :)
     
  14. Sokoloft

    Sokoloft

    Messages:
    57
    Ratings:
    +3
    It could of been that I saved my game and then came back? Also I use a combination of @Roman266's cheat menu and @haverdaden's noclip plugin. Possibly teleporting or noclipping into the area might of caused it? Either way, I still think it would be awesome if we could open/close the door ourselves. Provided the Satsuma is inside, on the lift. No idea how much work that'd be, or even if it's worth it. Just an idea to throw out there. Thanks again! :D

    (edit) I just loaded in and the door is open now. So it's definitely not saving and loading back in, I think it's due to teleporting/noclip into the area like I did with the cheatmenu/noclip plugin. Would there be any way to fix it? Sorry about that, I hope you make the door open-able still! It'd be neat.
     
    Last edited: Nov 15, 2017 at 11:47