• "Bwoah." - Generic Kimi Quotes.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

Track Invisible

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by FranCiccio88, Nov 14, 2009.

  1. FranCiccio88

    FranCiccio88

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    I have create the track

    the first is ok, now i add objects etc. save and export
    charge game but don't see the circuit but take a lap because i see the fast line..........pleaseeee help me...........

    sorry for my very bad english but im italian
     
  2. FranCiccio88

    FranCiccio88

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    [​IMG]
     
  3. Eric Tozer

    Eric Tozer

    Messages:
    301
    Ratings:
    +1
    Try the following.
    Make sure your main track is selected.
    Then go to the "Edit start finish positions " tab.
    The one with the green flag icon.
    Click Clear All if it's active, if not click Append track.
    Export to RF & see if it works.
     
  4. Scaramuzzo90

    Scaramuzzo90

    Messages:
    1
    Ratings:
    +0
    has happened to me know the solution of the problem?
     
  5. Grégory Cogotti

    Grégory Cogotti

    Messages:
    3,410
    Ratings:
    +0
    I have also the same bug since few day and i have tried a lot of things, like editing starting position and Etc... But nothing work. I have to mention that my track has already worked before. :/