1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

Tagging Members

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Bradley Vanian, Oct 12, 2012.

  1. I just tried to tag multiple members in a post but it hasn't tagged anyone.

    I did this: (example)

    @RaceDepartment.com

    It didn't work. Has this feature been removed or has it changed ?
     
  2. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    Hmm thats strange indeed. Will look into this.
     
  3. Tom

    Tom
    Staff Emeritus Staff

    It's just taking some time to load the usernames in my experience. Also, it's often working better if I post something and then edit the message, adding the usernames. :)
     
  4. I'm also facing the similar problem. @Tom Endres see i can't tag you here.
     
  5. Test

    @Tom Endres

    Nope. Still nothing, any news ?
     
    • Like Like x 1
  6. How the hell did you do that ? :confused:
     
  7. I just copied the name in blue above the avatar, I have no idea if that tags them, probably not, but it's worth a try.

    Bradley Vanian


    Does that tag you?
     
  8. Sadly not :(
     
  9. Nope.

    Alex, I don't think this is a guessing game.

    I think the correct method is broken.
     
  10. Everything is a guessing game when you're thick like me
     
    • Like Like x 1
  11. i think it's been broken for a few days, it doesn't work :(
     
  12. Andrew Ford

    Andrew Ford
    Premium Member

    :roflmao: @stan dupcomedian
     
  13. Tom

    Tom
    Staff Emeritus Staff

    Nope, it doesn't. :)
     
  14. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    <<Echo>>
     
  15. Tagging now works... but now it says i don't have permission to tag people LOL.
     
  16. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    • Like Like x 1
  17. Petar Tasev

    Petar Tasev
    Ryder25