• So long as all your wheels are pointing in roughly the same direction, you should be fine.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Server does not recognize vehicle

Discussion in 'rFactor' started by ntson, Feb 9, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ntson

    ntson

    Ratings:
    +0
    Everytime I try to join a Server in rFactor, I receive an error saying "You have been booted. Server does not recognize vehicle.".

    I haven't downloaded or installed any mods, edited files, etc.

    I have the latest update.

    All I have done is bought add-ons from the in-game Customize feature.
     
  2. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,497
    Ratings:
    +16,445
    First post :welcome:

    The you've probably joined rooms with a specific mod installed (see the carclass besides the room name) that you dont have. Then a mismatch will cause you to be booted.
    Welcome to rFactor's mismatch heaven :D

    PS: some populair mods you can find here:
    http://forum.racedepartment.com/downloads.php?do=cat&id=2

    If it continues to happen search for the specific carclass/track in the server that causes the mismatches
     
  3. f1jayd

    f1jayd

    Ratings:
    +0
    unknown vehicle.

    I don't see rooms for the chat. And I have the right car. I get booted every time too. Any ideas?
     
  4. Michael Herrmann

    Michael Herrmann

    Messages:
    4,852
    Ratings:
    +1
    maybe the server you try to join has customskins installed, in RF you then need to have that skins in order to join the server its not like evo where you get a default car to view if you miss a particular skin
     
Thread Status:
Not open for further replies.