• "Bwoah." - Generic Kimi Quotes.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

rFactorAIWCAMeditor won't open.

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by Jimlaad43, Jan 21, 2014.

  1. Jimlaad43

    Jimlaad43
    Nice apex, I'll take it! Staff Premium

    Messages:
    16,934
    Ratings:
    +5,254
    I have downloaded all the files, including the DEVFiles folder and put it all in the right place, but it won't open. When I click on the exe, the cursor puts up the blue "Loading" circle for about a second, before it stops and nothing happens. I had it working on my previous laptop, but my new Windows 8.1 laptop won't work. Could it be that it is looking in Program Files rather than Program Files (x86) (Where the data is), and if so, how do I change it.
     
  2. ebrich

    ebrich
    Premium

    Messages:
    420
    Ratings:
    +75
    Try -

    If it's the rFactor one (not the Guitarmaen one) then the exe needs to go into the rFactor folder where the rFactor exe is. If its the Guitarmaen's Editor that also should go into the rFactor main folder with the other files. And it needs to be configured - (rF_AIW_CAM.conf).
     
  3. Jimlaad43

    Jimlaad43
    Nice apex, I'll take it! Staff Premium

    Messages:
    16,934
    Ratings:
    +5,254
    it's not the Guitarmaen one. Where do I find the configure file?
     
  4. ebrich

    ebrich
    Premium

    Messages:
    420
    Ratings:
    +75
  5. Jimlaad43

    Jimlaad43
    Nice apex, I'll take it! Staff Premium

    Messages:
    16,934
    Ratings:
    +5,254
    It still doesn't work. It's the stuff Guitarmaen's doesn't do that I need doing. I run Windows 8.
     
  6. ebrich

    ebrich
    Premium

    Messages:
    420
    Ratings:
    +75
    heard from a source "Make sure no plugins like realfeel are installed when using the aiw editor "
     
  7. Jimlaad43

    Jimlaad43
    Nice apex, I'll take it! Staff Premium

    Messages:
    16,934
    Ratings:
    +5,254
    The only one I have is Map Plugin.
     
  8. ebrich

    ebrich
    Premium

    Messages:
    420
    Ratings:
    +75
    It may well be worth unpluging it to see if that helps.
     
  9. Jimlaad43

    Jimlaad43
    Nice apex, I'll take it! Staff Premium

    Messages:
    16,934
    Ratings:
    +5,254
    Didn't work
     
  10. Keith Windsor

    Keith Windsor

    Messages:
    1,717
    Ratings:
    +536
    Has anyone got the editor running in Win 8 or 10 yet? I'm still not able to get it working :(

    Thanks