• "Bite off more than you can chew and then chew like hell." - Peter Brock
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Thrustmaster 24 Hours of Le Mans (LIVE)
Click the cross to dismiss this video
Dear fan, please make sure to like the video and subscribe to our channel to be eligible to win this round's prize provided by our sponsor.

Problem with photo-mode

Discussion in 'Assetto Corsa' started by Dux, Mar 10, 2014.

  1. Dux

    Dux

    Messages:
    1,413
    Ratings:
    +602
    I have taken few photos after i enabled the AC apps via ini files
    While taking them everything was okay but when i opened them i saw something else

    [​IMG]
    You can notice that the whole above the helmet is not proper dark as it should be and this one

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Please any solution ?
     
    Last edited: Mar 10, 2014
  2. Michael Hornbuckle

    Michael Hornbuckle

    Messages:
    2,333
    Ratings:
    +2,138
    Do you have HDR enabled? My screenshots were doing weird things when I didn't have HDR.
     
  3. Dux

    Dux

    Messages:
    1,413
    Ratings:
    +602
    First thank you on your response!
    Now how to enable that HDR :S
     
  4. Michael Hornbuckle

    Michael Hornbuckle

    Messages:
    2,333
    Ratings:
    +2,138
    in the graphic options menu
     
    • Haha Haha x 1
  5. Dux

    Dux

    Messages:
    1,413
    Ratings:
    +602
    Worked :D
     
    • Like Like x 1
  6. Michael Hornbuckle

    Michael Hornbuckle

    Messages:
    2,333
    Ratings:
    +2,138
    :)
     
    • Like Like x 1