1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

On screen issue

Discussion in 'Assetto Corsa' started by ls13coco, Oct 10, 2016.

  1. ls13coco

    ls13coco

    Messages:
    29
    Ratings:
    +7
    Hey all, so the long story is that I just reformatted all my drives so I've set up assetto corsa from scratch again, dialing down my old FFB etc.

    The point: the attached picture shows an issue I've never had, top left. Only shows up in AC.
     

    Attached Files:

  2. JoelGL

    JoelGL

    Messages:
    1,051
    Ratings:
    +73
    What particularly is the issue, FPS? vram? Is that MSI running?
     
  3. ls13coco

    ls13coco

    Messages:
    29
    Ratings:
    +7
    Oh the issue is just that it's on screen, which only shows up in Assetto. Only MSI app running is the gaming app, no overlay on in it.

    A buddy recently installed some programs that he said "are better" than those which I had so I'll have a better look at those.
     
  4. PicoBp

    PicoBp
    #26 | HSRC - Banzaaaiii Touring Car Crew Premium

    Messages:
    723
    Ratings:
    +425
    Can't recall the name of it, but that's another popular HW monitoring/overclock software's overlay. So you definitely have something other than MSI AfterBurner running.
     
  5. ls13coco

    ls13coco

    Messages:
    29
    Ratings:
    +7
    Thanks, found what it was! Buddy installed CAM instead of what I used to run, Corsair Link, and the overlay was set to on. Weird thing was that the overlay only showed up in AC..