• "Auto racing began 5 minutes after the second car was built." - Henry Ford
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Nvidia 266.58 WHQL Driver - Great performance for F1 2010

Discussion in 'F1 2010 - The Game' started by pred_error, Jan 19, 2011.

  1. pred_error

    pred_error

    Messages:
    62
    Ratings:
    +0
  2. Normalizer

    Normalizer

    Messages:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for the info m8 I try these shortly. I will bench my GTX295 on the old drivers (258.69) update then post benches of new ones. I will post results/settings only dx9 though. If someone could do the same for dx11 it may be helpful to others.
     
  3. Normalizer

    Normalizer

    Messages:
    6
    Ratings:
    +0
    Resaults

    graphics settings
    res- 1920x1200 60hz
    multisampling - 8XQCSAA
    vsync - off
    shadows - ultra
    perticiles - high
    crowd - high
    drivers - ultra
    distant vehicles - ultra
    objects - ultra
    trees - ultra
    vehiciles refelections - ultra
    post process - ultra
    skidmarks - on
    cloth - high

    Old Drivers
    <benchmark>
    <settings hardwaresettings="hardware_settings_config.xml" view="bumper" />
    <average min_fps="43.757771" av_fps="51.009785" min_fps_ms="22.853085" av_fps_ms="19.604082" />
    <track>
    <settings name="silverstone" route="route_0" weather="Clear" forceyellowflag="0">
    <car name="mc0" />
    <car name="mc0" />
    <car name="fc0" />
    <car name="fc0" />
    <car name="fe0" />
    <car name="fe0" />
    <car name="hr0" />
    <car name="hr0" />
    <car name="lo0" />
    <car name="lo0" />
    <car name="me0" />
    <car name="me0" />
    <car name="rb0" />
    <car name="rb0" />
    <car name="re0" />
    <car name="re0" />
    <car name="sa0" />
    <car name="sa0" />
    <car name="tr0" />
    <car name="tr0" />
    <car name="vi0" />
    <car name="vi0" />
    <car name="wi0" />
    <car name="wi0" />
    </settings>
    <results samples="6348" min_fps="43.757771" av_fps="51.009785" min_fps_ms="22.853085" av_fps_ms="19.604082" />
    </track>
    </benchmark>

    New Drivers
    <benchmark>
    <settings hardwaresettings="hardware_settings_config.xml" view="bumper" />
    <average min_fps="42.834248" av_fps="49.411411" min_fps_ms="23.345806" av_fps_ms="20.238239" />
    <track>
    <settings name="silverstone" route="route_0" weather="Clear" forceyellowflag="0">
    <car name="mc0" />
    <car name="mc0" />
    <car name="fc0" />
    <car name="fc0" />
    <car name="fe0" />
    <car name="fe0" />
    <car name="hr0" />
    <car name="hr0" />
    <car name="lo0" />
    <car name="lo0" />
    <car name="me0" />
    <car name="me0" />
    <car name="rb0" />
    <car name="rb0" />
    <car name="re0" />
    <car name="re0" />
    <car name="sa0" />
    <car name="sa0" />
    <car name="tr0" />
    <car name="tr0" />
    <car name="vi0" />
    <car name="vi0" />
    <car name="wi0" />
    <car name="wi0" />
    </settings>
    <results samples="6202" min_fps="42.834248" av_fps="49.411411" min_fps_ms="23.345806" av_fps_ms="20.238239" />
    </track>
    </benchmark>

    There is a small drop in performance on my system.
     
  4. Laxatron

    Laxatron
    Banned

    Messages:
    32
    Ratings:
    +0
    Can you pls list your hardware, mostly important what video card you have plugged in and if it´s capable of running Direct X 11.
     
  5. Phil Ciborowski

    Phil Ciborowski

    Messages:
    307
    Ratings:
    +37
    also that small 1fps drop can be from the fact that the benchmark is set to actually race and not parade.. i find that there are variations in results with the yellow flag off, opposed to on. on gives me consistant readings..


    just my findings.