• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

MAS error when trying to load mod

Discussion in 'Formula SimRacing' started by Scott Woodwiss, Apr 21, 2012.

  1. Scott Woodwiss

    Scott Woodwiss

    Messages:
    197
    Ratings:
    +50
    Hi guys,

    I'm gonna be commentating with Liam on the WS tonight, but I can't get any of the car files to load. It keeps saying there's a MAS error. I've checked the paths and they all seem fine. Can anyone help?
     
  2. Scott Woodwiss

    Scott Woodwiss

    Messages:
    197
    Ratings:
    +50
    I need urgent help with this, anyone?!
     
  3. Mark Aalberts

    Mark Aalberts

    Messages:
    659
    Ratings:
    +295
    symsync???? with symsync you shouldnt get a mass error. Try to sync again.
     
  4. Scott Woodwiss

    Scott Woodwiss

    Messages:
    197
    Ratings:
    +50
    I tried syncing a second time and it added some files it missed the first time, but it didn't work. I'm now syncing everything over again, fingers crossed this should work. I uninstalled and then reinstalled the fresh rFactor install I made before I did this just now.
     
  5. Johannes Kunkel

    Johannes Kunkel

    Messages:
    856
    Ratings:
    +619
    you can delete the Mas files and sync again

    sometimes there is an error when saving masfiles on your hdd.