• "Bite off more than you can chew and then chew like hell." - Peter Brock
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lags in Suzuka (maybe solved)

Discussion in 'Formula SimRacing' started by Yannick Lapchin, Sep 22, 2011.

  1. Yannick Lapchin

    Yannick Lapchin

    Messages:
    57
    Ratings:
    +15
    Hi guys,

    I've been struggling for a while with lagging problems in Suzuka I didn't have before. Indeed, there were disk access that was making the game lag 2 or 3 times a lap (slightly but it might be disturbing). The system I'm using is Windows 7 32bits. I think I've found the solution : I haven't lags anymore when I launch rFactor with Windows XP SP2 compatibility (right click on exe and properties, under compatibility, see the picture, sorry if in french).
    I still have a question : is it allowed to do this ?

    Thank you

    Yan

    [​IMG]
     
  2. David Dominguez

    David Dominguez

    Messages:
    2,450
    Ratings:
    +1,357
    It is allowed, of course.
     
  3. Jim Parisis

    Jim Parisis

    Messages:
    137
    Ratings:
    +22
    Thanks for this Yannick!
    I had same problem in Monza Race last Sunday but with bigger lag problems, just in 3 corneres in the lap!
    I noticed some more in Suzuka too.
    I will try this!
     
  4. Dimitri De Matos

    Dimitri De Matos

    Messages:
    80
    Ratings:
    +0
    i would suggest to do that directly on rfactor.exe because FSR manager will not use the shortcut the day of the race.
     
  5. Yannick Lapchin

    Yannick Lapchin

    Messages:
    57
    Ratings:
    +15
    Yes you're right Dimitri !