• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

XB1 Help with online racing

Discussion in 'Project CARS' started by ObiQuimKenobi, May 25, 2015.

  1. ObiQuimKenobi

    ObiQuimKenobi

    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    So I've been trying to race online and I can quality fine, I have just one problem, when it comes to pulling away from the line I can't, I can find 1st gearbox but nothing happens the car just sits on the grid, can you help as this is doing my head in, very frustrating indeed :mad::(:(:mad:

    Thanks
     
  2. SnappyDEe

    SnappyDEe

    Messages:
    927
    Ratings:
    +304
    What do you have the for the following settings:

    1. Automatic engine start - yes or no?
    2. Auto clutch - yes or no?
     
  3. ObiQuimKenobi

    ObiQuimKenobi

    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    all sorted now thanks, being slightly retarded.
    both turned to yes now.:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:
     
  4. SnappyDEe

    SnappyDEe

    Messages:
    927
    Ratings:
    +304
    Very good. Glad to see you're up and running. These types of settings are not typical on console so don't feel bad. It's happened to me as well.
     
    • Love Love x 1
  5. ObiQuimKenobi

    ObiQuimKenobi

    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    thanks snappydee