1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Help needed with textures

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by Steve G, Aug 3, 2009.

  1. Steve G

    Steve G

    Messages:
    70
    Ratings:
    +0
    I am building 2 tracks atm and Iam having the same trouble with both,
    when I add the grass textures beside the track add a few fences and curbs I go to view them in the 3d view and I find that these a floating around all over the place.
    Also more I add the worse it becomes.
    So what Iam I doing wrong???is it something I need to turn on/off or does everyone have this when they make the tracks.
    Now I have tried to find it in the help menu as well as check the vids,but Iam still missing it.
     
  2. dosgraphix

    dosgraphix

    Messages:
    74
    Ratings:
    +0
    Not sure.... maybe post some screenshots showing the problem.
     
  3. Steve G

    Steve G

    Messages:
    70
    Ratings:
    +0
    I hope these help you to help me,

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  4. Eric Tozer

    Eric Tozer

    Messages:
    301
    Ratings:
    +1
    Haven't seen this one before.
    Looks like a graphics issue.
    What are your machine specs?
     
  5. Steve G

    Steve G

    Messages:
    70
    Ratings:
    +0
    Its a Dell Latitude D630
    Intel Core 2 Duo CPU
    T7300 @2.00GHz
    1.99 GHz,0.99 GB of RAM
    XP pro
    sp3
     
  6. Eric Tozer

    Eric Tozer

    Messages:
    301
    Ratings:
    +1
  7. Steve G

    Steve G

    Messages:
    70
    Ratings:
    +0
    ok thanks eric