• "Bite off more than you can chew and then chew like hell." - Peter Brock
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Thrustmaster 24 Hours of Le Mans (LIVE)
Click the cross to dismiss this video
Dear fan, please make sure to like the video and subscribe to our channel to be eligible to win this round's prize provided by our sponsor.

Help me with sli-f1 bodnar

Discussion in 'Sim Racing Hardware' started by Bolety, Dec 28, 2015.

  1. Bolety

    Bolety

    Messages:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello, i was wiring a sli-f1 from bodnar, and have a problem.
    in connector 3 (only buttons) it only Works 2 cables (White and black) all others doesn't work

    in connector 2 ( buttons, rotary switches or analogue inputs) i try conect a switch ( ground - White - 5v) not Works, i try conect a button ( ground - black) not Works. Another button (ground - Brown) not Works.

    I have do any bad? or sli not work propperly? :roll:

    Thank you very much

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Jari Vinnari

    Jari Vinnari

    Messages:
    3,604
    Ratings:
    +923
    DANGER: Im not expert so try in your own risk.

    In first picture are those toggle swithces like these->http://www.conrad.com/ce/en/product/705088/APEM-1A23-NF1STSE-2A-Toggle-Switch-

    If they are then in CONNECTOR 1:
    -No.2 is red (ground) goes to middle pin of toggle switch. Solder BLUE wire (Input 4) to "left pin" and VIOLET wire (input 5) to "right pin". So in the end you should have wire all three pins.

    About the rotary switch:
    -You have white wire connected to "OUTPUT" pin. Change that to ORANGE wire (input 1)