• You don't get fast in order to take part in club races, you take part in club races to get fast!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Game unavailable

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Craig Stevenson, Mar 30, 2009.

  1. Craig Stevenson

    Craig Stevenson
    Premium

    Messages:
    925
    Ratings:
    +144
    WTF, never had this "Game currently unavailable" popup before, anyone else getting this at the minute?

    Regards
     

    Attached Files:

  2. Richard Trange

    Richard Trange

    Messages:
    339
    Ratings:
    +25
    Just wait a couple of mins :)
     
  3. Craig Stevenson

    Craig Stevenson
    Premium

    Messages:
    925
    Ratings:
    +144
    hmm very strange, if I try to run it with the Race 07 desktop shortcut which points to (C:\Games\Steam\Steam.exe -applaunch 8600) I get the popup, if I try to launch with the GTR-E shortcut (C:\Games\Steam\Steam.exe -applaunch 8660) or STCC shortcut (C:\Games\Steam\Steam.exe -applaunch 8690) it appears to run, I don't get the popup, Steam Friends shows me in-game (for a few seconds) but it never actually starts and the Race_07 process doesn't show in Task Manager.

    I've just verified the integrity of all 3 installations and they were all OK.

    l8r
     
  4. Bram

    Bram
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,242
    Ratings:
    +16,291
    Does it work already? Did you try to delete the .blob files and restart steam?
     
  5. Craig Stevenson

    Craig Stevenson
    Premium

    Messages:
    925
    Ratings:
    +144
    Bram,

    I deleted the .blob files but then rebooted into Win7, it worked OK in Win7 the first time but second time it wouldn't start up and I had the popup again, I rebooted back in to XP and it was working OK again. It seemed to be related to the shutdown issue with MotecAdd DX but as I said in the MotecAdd thread that issue has been fixed anyway with an update. So far it's back to normal.

    Regards