• "I've tried everything other than jumping out of a plane, but nothing gives you an adrenaline rush like racing a car." - Nigel Mansell
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

G 27 brake problem with clio mod

Discussion in 'rFactor 2' started by Bjorn de Haas, Aug 7, 2012.

  1. Bjorn de Haas

    Bjorn de Haas

    Messages:
    4,368
    Ratings:
    +195


    Hello guys, i have a problem when i drive the clios in RF2.
    After a few laps the brake keeps open and i cant do anything about it exept from pulling my brake up again with my toes.
    I dont have it with other games only with RF2 clio mod. Also i tested the Megane and the GT cars and they were fine.

    What can i do guys??
    Thanks in advance,

    Bjorn​
     
  2. Lars Brugman

    Lars Brugman

    Messages:
    2,060
    Ratings:
    +743
    Reinstall maybe? I haven't got a clue otherwise.
     
  3. Randy Chamberlin

    Randy Chamberlin

    Messages:
    269
    Ratings:
    +43
    Strange indeed. Never heard of that. My G27 works fine, so maybe re-install IS in order. Sorry
     
  4. Larry Thomas

    Larry Thomas

    Messages:
    158
    Ratings:
    +28
    When I start up rF2 I always calibrate the accelerator, brake and clutch in Settings/controller. Otherwise I can have some problems. But this is not specific to the Clios though.
     
  5. Bjorn de Haas

    Bjorn de Haas

    Messages:
    4,368
    Ratings:
    +195
    Its working fine now by using the min/max option when calibrating the brakes. So guys thanks:)
     
    • Like Like x 1