• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

F1 2013 stops running after "F1 2013" Picture

Discussion in 'F1 2013 - The Game' started by ContinueLP, Jul 21, 2014.

  1. ContinueLP

    ContinueLP

    Messages:
    162
    Ratings:
    +56
    Yeah, hello RD Community.
    I've got a really big problem...
    When i start the The Game, the "F1 2013" Picture appears at the screen. Then the Game pops up for about 5 seconds and then the game restarts.
    Do you know what to do?
    Yours René.
     
  2. Andrew

    Andrew
    I'm not lazy, I'm just very relaxed. Staff Premium

    Messages:
    4,219
    Ratings:
    +2,756
    Hello LP,
    please specify what system you are running, like pc/console, what windowsversion, and / or. PC-Specs etc.
    Cheers
    Andrew
     
  3. ContinueLP

    ContinueLP

    Messages:
    162
    Ratings:
    +56
    I have got:
    Windows 8.1 64Bit
    4GB RAM
    AMD Athlon II X4 3x 3.4GHz Black Edition CPU
    Sapphire AMD Radeon HD6450 2048MB GDDR passiv PCI-E GPU

    By the Way, yesterday, the game works fine.
     
  4. ContinueLP

    ContinueLP

    Messages:
    162
    Ratings:
    +56
    Problem solved!
     
  5. Graham Laing

    Graham Laing
    ........ Mostly harmless Staff

    Messages:
    6,474
    Ratings:
    +2,146
    Please say how you solved it, so it might help other users that may have the same problem :)
     
    Last edited: Jul 21, 2014
    • Agree Agree x 1
  6. ContinueLP

    ContinueLP

    Messages:
    162
    Ratings:
    +56
    I`ve installed the programm Freetrack (Free Track IR). Then It doesnt work, so i uninstall this programm and it works
     
    • Beer Beer x 1
  7. Graham Laing

    Graham Laing
    ........ Mostly harmless Staff

    Messages:
    6,474
    Ratings:
    +2,146
    Ah ok ..... thanks :)