• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Have a chance to win a copy of F1 2017 The Game (PC) by following RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and / or YouTube.

Sell (dutch only) Kingston Hyperx CLoud II

Discussion in 'Sim Racing Marketplace' started by Boby Kim, Dec 10, 2015.

 1. Boby Kim

  Boby Kim

  Messages:
  1,149
  Ratings:
  +352
  **VERKOCHT**

  Hallo,
  Eergisteren heb ik de Kingston Hyperx Cloud II RED headset gekocht bij CDromland in Breda. Eenmaal ontvangen heb ik voorzichtig de verpakking geopend en de headset bekeken. Tot mijn grote telleurstelling heb ik een fout gemaakt bij de aankoop: ik dacht dat ik naast de USB aansluiting de headset ook via mini jack kon aansluiten....niet dus. De headset is voor gebruik van geluid en microfoon alleen te gebruiken via USB. Wil je alleen muziek luisteren dan kan dat ook via minijack.
  Oftewel: ik had the cloud I moeten kopen ipv de Cloud II. CDromland ruilt geen headsets wegens hygiënische redenen (heb dat ding niet eens opgehad). Kingston kan mij verder ook niet helpen.
  De headset is complete nieuw en niet gebruikt. Volledige verpakking met factuur en garantie aanwezig. De headset is in de winkel te koop voor 99 euro. Ik bied heb aan voor 85 euro (wegens de geopende doos) en ik verzend hem gratis.
   
  Last edited: Dec 12, 2015