• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Have a chance to win a copy of F1 2017 The Game (PC) by following RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and / or YouTube.

Don't work many track MOD after AC latest ver.

Discussion in 'Assetto Corsa' started by katokichida, Dec 3, 2015.

  1. katokichida

    katokichida

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    Hi,everyone,AC updatede,displayed ver 1.3.7,many track mod to be dont work.
    Click race start,but return menu.
    Retail track and some mod is worked.
    worked track:Luccaring and bridgehampton.
    Do you have same problem?
     
  2. katokichida

    katokichida

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    My PC
    WIndows10 64bit
    CPU Corei5 3330S
    GPU GTX670 Driver is newest
    MEM 12GB
     
  3. William Wester

    William Wester
    Premium

    Messages:
    1,233
    Ratings:
    +486
    I think you are saying that Luccaring and Bridgehampton work for you but others don't - which others?

    Both those tracks work fine for me (AC 1.3.7). I also tried a few other track mods - Aosta, Blackwood, Eastern Creek, Longford, Mills Metro Park, Mosport Park, all are fine but I haven't tried every mod since v1.3.7.

    Windows 10 Pro 64bit
    i7 4.0 GHz
    GTX 980
    16 GB
     
  4. katokichida

    katokichida

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    thanks,yes,Lucca and bridgehampton worked fine.
    exanple,Suzuka1.4 dont work.
    can you test work?
    thanks.
     
  5. William Wester

    William Wester
    Premium

    Messages:
    1,233
    Ratings:
    +486
    I don't have Suzuka - this looks to be an old mod and the reviews seem to indicate that it isn't a very good mod.
     
  6. katokichida

    katokichida

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    OHHHHHHHH!!!!!!
    I used "Time atack"!!
    its dont work.
    I use "Hot lap",works fine!!!!
    problem nothing,sorry everyone!!