• "Bite off more than you can chew and then chew like hell." - Peter Brock
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Thrustmaster 24 Hours of Le Mans (LIVE)
Click the cross to dismiss this video
Dear fan, please make sure to like the video and subscribe to our channel to be eligible to win this round's prize provided by our sponsor.

Device connected Device disconnected

Discussion in 'RaceRoom Racing Experience' started by Tobbe Bergman, May 28, 2013.

  1. Tobbe Bergman

    Tobbe Bergman
    Banned

    Messages:
    758
    Ratings:
    +106
    Device connected Device disconnected

    Device connected Device disconnected

    Device connected Device disconnected

    Device connected Device disconnected


    It's getting a bit boring now !
     
  2. Andi Goodwin

    Andi Goodwin
    Premium

    Messages:
    834
    Ratings:
    +373
    its hard to answer this , your going to have to be a bit more forth coming with the info ....

    Andi
     
    • Like Like x 1
  3. Tobbe Bergman

    Tobbe Bergman
    Banned

    Messages:
    758
    Ratings:
    +106
    Starting the game R3E

    The controller gets connected

    race on a circuit for some time

    The controller gets disconnected

    restarting the game

    The controller gets connected

    race on a circuit for some time

    The controller gets disconnected

    restarting the game

    The controller gets connected

    race on a circuit for some time

    The controller gets disconnected

    exiting the game



    Starting Assetto Corsa

    Game works

    No problem !
     
  4. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,886
    Ratings:
    +16,118
    Why not just include some specific information if you want some help.

    What kind of controller are you using?
     
  5. Tobbe Bergman

    Tobbe Bergman
    Banned

    Messages:
    758
    Ratings:
    +106
    Wheel: Fanatec GT3 RS V2 | Driver: 144 Firmware: 756 | Pedals: Fanatec Clubsport V1 | Cockpit: Fanatec CSL Seat |
    | PC: Win7 64bit | CPU: Intel Q6600 2.40GHz | Graphics: Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5 | RAM: 4,00 GB | Motherboard:ASUSTeK P5G41-M LE | Screen Resolution: 1920X1080 |
     
  6. Andi Goodwin

    Andi Goodwin
    Premium

    Messages:
    834
    Ratings:
    +373
    i dont have any issues with that wheel ... try another usb port .... you can also update drivers to 152 (beta) http://911wheel.de/?q=node/9606

    maybe that will help

    Andi
     
  7. Frank Lehmann

    Frank Lehmann

    Messages:
    454
    Ratings:
    +190
    I have the same wheel-pedals-combination and i knew this problem from an old R3E-version (closed beta). But this issue was fixed many versions ago, and all should work just fine now with a GT3RS. No disconnect-problem here.
    Like Andi said ...... try different USB-port (connect direct on mainboard port and not on PC front port) or use a powered USB-hub.