1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot Get Past Config/Video Setup v2.0 Screen

Discussion in 'Automobilista' started by gomason8, Apr 4, 2017.

  1. gomason8

    gomason8

    Messages:
    3
    Ratings:
    +1
    Hi Guys

    I recently purchased AMS and managed to play it for a few hours no problem then tried messing round with a few graphics settings via AMD/radeon settings and now I cannot get the game to launch, I can never get past the config/video setup screen no matter what I select.

    Any idea and what might be the issue? Tried for a refund but I have used the game for 5 hours so no joy.

    Thanks
     
  2. quicksilver384

    quicksilver384
    Roaring Pipes Maniacs | #85 Premium

    Messages:
    3,414
    Ratings:
    +908
    Have you tried runnin the config as adminitrator??
    Thats how I do it. I do get an error from windows saying config has crashed when i click ok to save setting but then i run the game as admin too and i get no issues.
     
  3. gomason8

    gomason8

    Messages:
    3
    Ratings:
    +1
    I managed to sort this out, I have a laptop and it was an issue with the integrated GPU and only picking up the Intel HD card not the AMD during config. I had created a profile for AMS on the AMD Radeon game settings tab for AMS.exe to only use the AMD card but I also had to create one for AMSconfig.exe or else it only found the integrated Intel card hence crappy preformance
     
    • Like Like x 1