• Blurring the line between real and virtual motorsports
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Camera bug

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Douglas Lundberg, Jul 2, 2008.

  1. is it only me that has this camera bug?
    it appears when driving in a turn with elevation, i change the camera view to get rid of it.
    but then the next time i drive through a corner with elevation, then it happens again :(
    its really annoying
     

    Attached Files:

  2. 1 or 2 times happened with me too, for me it was enough to quickly push look back, it solved too.
     
  3. Bram

    Bram
    Administrator Staff Member Premium Member

    Try disableling G-force simulation.. i think that is what the setting is called. I have it at 30%. Otherwise it is the movement thingy next to that setting
     
  4. i do have the g-force thing disabled. i will try to able it at a low percentage and see what happends
     
  5. i think what Bram means is cockpit camera movement, the last from the 3 visual settings where G Force simulation is.

    When i had it on 0% i had this effect more, so now i have it on 1%, and i do not remember the last time i had problem with this.
     
  6. i tried the g-force setting and it didn't make a difference. now i will try what u said atti.

    thx guys for the help
     
  7. nothing m8, welcome.
     
  8. i got rid of the problem when changing the cockpit camera movement to 1% instead of 0.

    thx again :thumb:
     
  9. glad to see it helped, cheers :)