• "I've tried everything other than jumping out of a plane, but nothing gives you an adrenaline rush like racing a car." - Nigel Mansell
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A couple of bugs

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Ryan Callan, Oct 16, 2008.

  1. Ryan Callan

    Ryan Callan

    Messages:
    513
    Ratings:
    +501
    Two bugs I have noticed.

    On Time Attack, when you are crossing the start/finish line on your first/second lap and your brand new ghost is loading up the game pauses for around 5-15 seconds (which it adds to your lap-time!)

    On Zandvoort Club, if I run wide on the exit of the downhill sweeper, the game jerks and slows down horribly, before correcting itself after a few seconds. I know the moral of that is don't run wide, but with three abreast Minis it's kinda hard not to :)
     
  2. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,924
    Ratings:
    +967
    havent had either happen to me. will try and recreate them later tho see whats what
     
  3. Ryan Callan

    Ryan Callan

    Messages:
    513
    Ratings:
    +501
    I knew I'd forgotten one - on Pau online I get the cars template as a background to the temporary 'pit-board' timing panel. Pic of it in the screenshots thread.
     
  4. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,924
    Ratings:
    +967
    hmm thats wierd. i wish i knew hoe it happens so i could do it on purpose with other custom made for the job images :)