• Racing is not a matter of life and death. It's much more important than that!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

1.1.1.20 Telemetry

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Dave Stephenson, Oct 22, 2008.

  1. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,888
    Ratings:
    +923
    does anyone know if any of the second monitor programs work straight away for this version or whether any have been update to run?
     
  2. Neil Gault

    Neil Gault

    Messages:
    1,463
    Ratings:
    +341
    not sure just what you are asking m8, but if you are asking if this works right now then yes, or it does for me
     
  3. Niklas Vesterinen

    Niklas Vesterinen

    Messages:
    1,498
    Ratings:
    +0
    My telemetry has suddenly stoped working!

    I´m using the "PD_1.1.1.14" that can be downloaded in the download section here and another one called "RealTimeTelemetry1.0" They both stoped working yesterday. Has it something to do with the latest patch?

    Does anyone know how to get them to work again? I really really need does so i would very much appreciate your help!
     
  4. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,888
    Ratings:
    +923
    thats what i was saying ^^^^^

    just wondered if theres any updates for any of them yet. only been using pd untill motecadd rears its head, something if only tyre temps would be nice, got setups to make :)
     
  5. Neil Gault

    Neil Gault

    Messages:
    1,463
    Ratings:
    +341
  6. Simon Trendell

    Simon Trendell

    Messages:
    5,023
    Ratings:
    +7
    try simtools.de. That works ok across versions. A few bits that are not working but the vital stuff is there
     
  7. Luis Carlos

    Luis Carlos

    Messages:
    44
    Ratings:
    +0
    Everytime that Steam updates Race/Evo the telemetry softwares must be updated too. The softwares won´t work with an updated version of Race/evo till they´re updated too.
     
  8. Niklas Vesterinen

    Niklas Vesterinen

    Messages:
    1,498
    Ratings:
    +0
    Had not noticed the update version 1.2.

    Thanks...
     
  9. David Thompson

    David Thompson

    Messages:
    98
    Ratings:
    +0
    Thought Race pd has already been updated to 1.1.1.20S as that is the version I got?
     
  10. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
  11. Tim Ling

    Tim Ling
    It's a million-to-1 chance, but it just might work Premium

    Messages:
    2,949
    Ratings:
    +964
    link is dead for me Eric :(
     
  12. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
  13. Marco de Vries

    Marco de Vries

    Messages:
    123
    Ratings:
    +0
    got that update but it is not working again!?

    if some one can translate it for me??

    Imposible abrir el proceso

    thx marco
     
  14. Lee Downham

    Lee Downham

    Messages:
    1,970
    Ratings:
    +1
    sounds to me like "not possible to open the process"

    just a guess tho - my Spanish is marginal at best :)
     
  15. Ryan Callan

    Ryan Callan

    Messages:
    513
    Ratings:
    +501
    Google translate :wink:

    Google is a man's best friend :)
     
  16. Matt Alpeter

    Matt Alpeter

    Ratings:
    +0
    just change your language to english and it should give you the error in english. mine is working on lan for what it's worth.
     
  17. Marco de Vries

    Marco de Vries

    Messages:
    123
    Ratings:
    +0
    got mine in dutch but error is in spanish:)
     
  18. Marco de Vries

    Marco de Vries

    Messages:
    123
    Ratings:
    +0
    ive got it to work again!!
    :frusty: it was the same thing as before.
    administrator rigths!!