• "Slow and steady finishes the race. Fast and steady wins the race." - Sean Rogers.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sound Issue Reverb

Discussion in 'F1 2010 - The Game' started by TR6speed, Jan 31, 2011.

  1. TR6speed

    TR6speed

    Messages:
    124
    Ratings:
    +0
    I had to reload my game and the sound has a reverb to it. Had the same issue when I loaded the game the first time. I was able to correct it by changing a specific file. Only trouble is I cannot remember what file it was.
    Can anybody help. I went back through a lot of post, but was unable to find my original post on this issue.
     
  2. David Kaye

    David Kaye

    Messages:
    927
    Ratings:
    +0
    Would it be hardware config file in your document's ? <audio mixing="software" reverbs="4" voices="100" />
     
  3. TR6speed

    TR6speed

    Messages:
    124
    Ratings:
    +0
    That was the file thanks. This time I copied it to a word file and will keep it in my F1 2010 folder in word.
     
  4. Shuey

    Shuey

    Messages:
    107
    Ratings:
    +7
    Hi, Can you remember what you changed the setting to,just curious.
     
  5. TR6speed

    TR6speed

    Messages:
    124
    Ratings:
    +0
    Yes, I changed the line <audio mixing="Rapture 3D" reverbs="4" voices="100" /> to <audio mixing="software" reverbs="0" voices="100" /> At first I left the Rapture 3D in the line and only changed the reverb=4", but that did not change anything. I did remember that the value of 4 had to be changed to 0 from when I did this the first time. I was not sure about the change from Rapture 3D to software was correct or not, but I gave it a try and it worked for me.