• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Site Navigation

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Ian Cameron, Dec 24, 2015.

  1. Ian Cameron

    Ian Cameron

    Messages:
    383
    Ratings:
    +56
    Anyone else having problems with this site?
    Terrible lagging problems whilst trying to navigate this site, scroll wheel not responsive, typing is slow to respond and page loading is slow.
    I use Chrome on a windows 10 64bit system. Don't have any problems with any other sites. Have smooth scrolling enabled in Chrome also on my Logitech mouse.
     
  2. Chris

    Chris
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    9,436
    Ratings:
    +5,816
    Yes I was experiencing this too. Seems to be fixed now.
    Also, I've moved this post to the feedback section as it's not on topic of Assetto Corsa.
     
  3. Joao Alves

    Joao Alves
    Premium

    Messages:
    933
    Ratings:
    +423
    When I had a Logitech mouse, I had to disable smooth scrolling as it was an absolute mess that just broke everything for me. Not sure if it's what you're experiencing, but the site is silky smooth for me.
     
  4. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,828
    Ratings:
    +1,821
    I've also been suffering most of the above symptoms over the past 2 -3 weeks, sometimes so bad I can't use the Forum.
    In addition to those symptoms mentioned, I regularly get Windows messages saying that access failed or timed out and the webpage is reloaded (except not where I was viewing). I also regularly have major problems using the back arrow (to go back to the previous page after viewing a topic), sometimes I have to hit the back arrow several times to leave a page.
    Strangely, it is quite variable, sometimes ok, sometimes occasionally slow while viewing the forum, sometimes ridiculously slow and un-responsive. It can vary depending on the time of day. I've tried three different browsers (IE11, Firefox, Chrome) and it affects all of them to varying degrees.
    I haven't thought it was associated with the ads, unless certain ads are more influencing than others?
    I've also tried on two different PC's, with identical results. One uses Windows 10, the other Windows 7.
    Very strange, and I have no problems with all my other websites / forums. :confused:
     
    Last edited: Dec 26, 2015
  5. Dave_6

    Dave_6
    Premium

    Messages:
    294
    Ratings:
    +115
    Yep, been having problems myself the past few days. Chrome (latest update) and Windows 7 user here. The site has been becoming very slow and unresponsive.
     
  6. Terry Rock

    Terry Rock

    Messages:
    1,062
    Ratings:
    +359
    Same setup...same issue today.