• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Server Test

Discussion in 'rFactor 2' started by Chris Partridge, May 27, 2014.

  1. Chris Partridge

    Chris Partridge

    Messages:
    306
    Ratings:
    +154
    Hi -- could someone try connecting to my server please -- C3PO_FR35 ... thank you. Any problems getting into the monitor screen plse shout. Thank you!
     
  2. Gijs van Elderen

    Gijs van Elderen
    Premium

    Messages:
    4,603
    Ratings:
    +2,376
    Nope, join button grey ==> mod not found.
     
  3. Chris Partridge

    Chris Partridge

    Messages:
    306
    Ratings:
    +154
    Thanks...damn.
     
  4. Gijs van Elderen

    Gijs van Elderen
    Premium

    Messages:
    4,603
    Ratings:
    +2,376
    If you would give me a link to the mod file. I'll give it another shot. :thumbsup:

    A dropbox link or something.

    "Get mod" doesn't always work properly. Although you did everything correct.
     
  5. Marco Bijl

    Marco Bijl
    adMAXIhater Premium

    Messages:
    6,566
    Ratings:
    +3,190
    You have to enable GetMod in the INI's, and make sure ports are open for it.
    Also make sure you do not set a smaller limit to filesize in the ini, then the vmod is. Default is 10 Mb I believe, so that should not be a problem, but check it to be sure Chris ;).
     
  6. Chris Partridge

    Chris Partridge

    Messages:
    306
    Ratings:
    +154
    Thanks guys will check tomorrow.
     
    • Like Like x 1
  7. Morne Du Plooy

    Morne Du Plooy
    Premium

    Messages:
    391
    Ratings:
    +136
    Hey guys.. Having some issues with hosting as wwll. Could someone please try join my server... "bmw 2010 cup"

    Appreciate it :)