1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Routine Maintenance - Saturday 11th June 2011 - 0100 GMT

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Dave Stephenson, Jun 11, 2011.

  1. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,928
    Ratings:
    +969
    At 0100 GMT (about 30 mins at the time of posting) the site and forums will be offline for a maximum of 30 mins to allow for routine maintenance.

    Updates will be available via Facebook & Twitter.
     
  2. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,928
    Ratings:
    +969
    Upgrade is done. there is a little issue with the display of the post editor which will be resolved shortly.
     
  3. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,928
    Ratings:
    +969
    problem solved :)
     
  4. boomer541

    boomer541

    Messages:
    1,347
    Ratings:
    +164
    Was hoping that the last update, the one that destroyed .jpg posting, got fixed.

    Sure wish it was fixed them .jpg images could be posted again. they load a lot faster than those from an external link.

    I really pity those that are still using dial-up.
     
  5. Flavio Borgna

    Flavio Borgna

    Messages:
    288
    Ratings:
    +1
    I am not more able to jump on my subscribed forums. Since yesterday I had on top of the home page (after "notifications" "my profile" ) a word (could be "connections"? ... I don't remember exactly) that jump me to a page with only my subscribed topics, now that link is not available. Have you disabled that useful command?
    tnx

    EDIT ----
    in the location where there was the "connection" link, I am able to clik over an empty space and I jump to my subscribed forums.
     
  6. Bram

    Bram
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,217
    Ratings:
    +16,286
    new editor is schweet :)
     
  7. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,928
    Ratings:
    +969
    Link was called settings. It was a slight incompatibility of the styles with the new version. Should be rectified now :)
     
  8. Kevin Watts

    Kevin Watts

    Messages:
    1,834
    Ratings:
    +11
    Site is really very slow for me here
     
  9. Scott Webber

    Scott Webber

    Messages:
    7,392
    Ratings:
    +2,397
    what's wrong with the website? it's going Very slow!
     
  10. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,928
    Ratings:
    +969
    Should be sorted now. Heavy load in the live stream chats.