1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

Replays

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Craig Stevenson, Nov 30, 2013.

  1. Just been watching some old replays, vast majority are fine but a few are strange as they are not the cars we used (see pic), we have NEVER raced a Caterham against a Porsche, these are Online races on my Server and in this case it's just me and my Brother. Another example is an Escort vs a WTCC Chevy which is again something we have never race yet I have a replay of it.

    I was thinking there was maybe a file missing causing the replay to select a car at random but then I found a replay that used a track that wasn't currently installed, when I tried to play it a message popped up saying the track wasn't installed so now I'm not sure that can be the cause, anyone had anything similar to this or any idea how to correct it?

    Regards

    Craig

    Race_Steam 2013-11-29 21-53-49-07.jpg
     
  2. Justin Swan

    Justin Swan
    RD-DVLC

    Probably something to do with the reshuffle steam had recently and the directory structure of the game has been moved around a bit?
     
  3. That's a good point, I wonder if it has anything to do with the files failing to verify issue or have they now fixed that?

    One other thing has occurred to me, my Brothers car is fine in the above example, I wonder if it is always my car that is missing, will have to check that later.