1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

Problems with login?

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Bram, Jun 13, 2009.

  1. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    Clear your browser and cookies and log back in!
     
  2. Is this related to the site randomly logging me out?
     
  3. Neil Tennant

    Neil Tennant
    @ Simberia @Simberia

    still logs me out....
     
  4. Kevin Ascher

    Kevin Ascher
    #47 Roaring Pipes Maniacs

    Same here.........
     
  5. worked for me... in firefox I went to the list of cookies (privacy->show cookies) typed racedep into the filter and deleted everything except the gpcos ones
     
  6. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    If you are using Internet Explorer 8 go to Tools->Internet Options and see if "delete browsing history on exit" is unchecked.
     
  7. Neil Tennant

    Neil Tennant
    @ Simberia @Simberia

    uh huh......
     
  8. If you still have login problems, do this^^
     
  9. so what do you do for Internet explorer? I am still getting problems, even after clearing the cookies, checking on the previously mentioned check box etc.

    Its weird, cos it is actively signing me out of RD every 20/30 mins or so, rather than just not remembering my signin details
     
  10. Download this, close IE and then run it. Should remove all temporary files and fix the problem.
     
  11. Make sure your browser is set to look for new version of the page with each visit as well.
     
  12. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    Is the problem solved guys?
     
  13. Yves Larose

    Yves Larose
    Premium Member

    been a few days that it didn't happen to me so i'm guessing the problem is solve :parrot:
     
  14. Kevin Ascher

    Kevin Ascher
    #47 Roaring Pipes Maniacs

    Cleared all cookies and FF was updated to latest version and since then I had no problems anymore with that..
     
  15. Thanks - clearing the cookies solved my problem.

    (sent a request earlier, but can't find that thingy again to report all is well)
     
  16. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Dont mean to off-topic here but surely if someone had logging in problems they wouldnt be able to post here??
     
  17. Kevin Ascher

    Kevin Ascher
    #47 Roaring Pipes Maniacs

    You could log in but were logged off after 20 minutes unactivity or so, Ross.
     
  18. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    I have auto-log-in so im sweet
    :)
     
  19. Kevin Ascher

    Kevin Ascher
    #47 Roaring Pipes Maniacs

    Didn't help if you had probs with cookies ;)
     
  20. yes, seems to have solved it thanks!