1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Problem viewing textures In-program

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by Philippe Peiffer, Jan 12, 2011.

  1. Philippe Peiffer

    Philippe Peiffer

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    Hi All,
    I'm new on this forum as well as on BTB. I've install BTB and so far it seem ok.
    Except that when I created a track, I can't see the side (grass) and I couldn't change the track surface to.
    See the attached picture
    BTB01.jpg
    As you can see, I only see polygon and black track. Even when I put a tree, I could only see the polygon.
    If in case somebody experiment the same problem, I would appreciate to get some help.
     
  2. Kyle Puttifer

    Kyle Puttifer
    Banned

    Messages:
    1,487
    Ratings:
    +93
    Press W to get out of wireframe mode.
     
  3. Philippe Peiffer

    Philippe Peiffer

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    Hi Kyle,

    Unfortunately, I already try that and when I press "W" I'm going in loop without seeing any textures.
    Thanks for your help.
     
  4. Kyle Puttifer

    Kyle Puttifer
    Banned

    Messages:
    1,487
    Ratings:
    +93
    There are three modes - wireframe, texture, and wireframe with textures. W cycles through these. If that doesn't work that I have no idea.
     
  5. martinez

    martinez

    Messages:
    743
    Ratings:
    +14
    Try to upgrade Direct X 9.0 c and NET.Framework to the latest versions - it looks like some rendering problems maybe? I can see some color on the road and terrain is transparent on your picture. Or - check your graphic card's drivers. BTW - what machine are you using (processor, memory, graphics)?
     
  6. Philippe Peiffer

    Philippe Peiffer

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    I guess that tha problem is coming from the machine configuration, I running a pretty old computer (6 or 7 years old).
    Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz
    RAM : 1gb
    graphic card : NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X
    I believe that I will have to look for a new computer.
    Thanks for your help.