1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
MINI Challenge - Round 1 - Oulton Park (LIVE)

No tire sounds

Discussion in 'rFactor 2' started by Bob Johnstone, May 23, 2013.

  1. I have had no tire sounds since the last two builds anybody know anything about this?
     
  2. Since last update, I have noticed that some of the tire sounds are now quieter. Also, the car sounds in replays are much quieter - too quiet.
     
  3. Ian Franssen

    Ian Franssen
    Premium Member

  4. Sorry Bob, I havent found a solution yet. I have tire sounds on Historic cars, Maybe you have too.
     
  5. Sorry guys I thought I was watching this thread I will try the historical cars
    . I have even reinstalled the game but no better
     
  6. Ian Franssen

    Ian Franssen
    Premium Member

    That is really strange guys, I wish I had the solution for it. A new install and re-downloading the mods should work you would expect.:confused:
     
  7. I did uninstall a few mods I may have uninstalled a component by mistake
     
  8. I did a fresh 218 build install when it was released, but still only tiresounds in Historic cars.
     
  9. I reinstalled into a diferent dir and copied my user data and mods over that fixed. I used the lite instaler
     
  10. I think all the sounds in replay are messed up so it's no surprise that others are also. I think they are that way as a result of making some significant changes to the sound code and I imagine they will be fixed in a future build.