1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

PC No sounds since Red Pack update.

Discussion in 'Assetto Corsa' started by gilles13, Jul 30, 2016.

  1. Hi guys ever sincce the Red Pack update several cars haven't got any sounds anymore. All official content by Kunos.

    The Kerb and Grass sounds are still there but no engine sounds.

    I already did that steam integrity of game cache on steam but with no effect.

    Am i the only one?
     
  2. Delete or reinstall the sound fix mod. Maybe by deleting the content/sfx folder and then verifying the files with steam. Then if you're using sound mods for certain cars and they stopped working, reinstall those sound mods.
     
  3. I've had this same situation for some time ...mainly with the Ferrari 458.
    What's odd, is that sound will work at some tracks and not at others.
    Very, very weird.
     
  4. Richard Hessels

    Richard Hessels
    Premium Member

    Did any off you had the Fonsecker sound pack installed previously?
     
  5. @Richard Hessels.....

    I did have the sound mod.
    Actually....it was right after an official KS update (during which I'd been running the Fonsecker sound mod) that the loss of sound started to occur.
    It was mainly on the Ferrari 458 but also sometimes on the BMW GT.
     
    Last edited: Jul 31, 2016
  6. Redownload pack and reinstall. Or delete the sfx folders of affected cars and verify cache integrity on Steam